Home \ Computers

AION - Tempeliers en Manastones.

Atreia roept je op om te vechten. Als je Tempelier moet verschijnen als de winnaar, zul je de juiste manastones moeten bespotten.

Manastones en hun waarde in AION.

 

Efficiëntere wapens, beter beveiligd harnas, langere vliegtijden en verhoogde hit points. Na deze prestaties snakt elke computer-speler naar de aardachtige gamewereld van AION. De speler bereikt deze doelen met behulp van zogenaamde manastones, die hij plaatst in harnas of wapens. De accessoires kunnen zowel in veilinghuizen als beloningen of buit worden gekocht.

 

Of het nu gaat om genezing, aanvallen, ontwijken of pareren - voor bijna alle acties heeft AION Manastones. De eigenschappen van de steen verbeteren de waarde van de speler. Afhankelijk van de klasse heeft dezelfde manastone totaal verschillende effecten en waarden. Veel stenen helpen iedereen, anderen zijn alleen voor priesters, verkenners, goochelaars of ingenieurs van voordeel.

   

Omdat het aantal manastones beperkt is vanwege de beschikbare ruimte op het pantser en op het wapen, moet je ze verstandig kiezen. Bruine manastones helpen bijvoorbeeld lagere klassen om meer te waarderen dan grijze. Over het algemeen, veranker de stenen altijd met de hoogst mogelijke bonus. Vermijd lege sokkels en vervang verouderde stenen door nieuwe met behulp van een NPC.

 

Dus je vist als een Tempelier.

 

Templars behoren tot de klasse van krijgers in AION. Ze verschijnen als beschermers en vechten in de frontlinie. Haar belangrijkste eigenschappen zijn genezing, precisie, gezondheid en kracht. Deze eigenschappen worden soms geassocieerd met de zinvolste sockets voor deze klasse.

 

Voor elke Templar bijvoorbeeld, loont het om de basis van Krit te gebruiken. Alleen met 500 tot 800 Crit doet uw Tempelier genoeg schade. De nauwkeurigheid is altijd afgetopt. Als een Tempelier, idealiter baseren op waarden tussen 2200 en 2500.

     

Sommige Manastones zijn alleen de moeite waard voor Tempeliers onder bepaalde omstandigheden. Als je bijvoorbeeld meestal met een schild speelt of met één hand speelt, sluit je het wapen af ​​om manastone te "blokkeren". Degenen die MS niet graag blokkeren. De basis van "attack" is alleen zinvol voor de PvE, maar niet voor de PvP. Sokken hitpoints, maar het is niet de moeite waard totdat je genoeg kritiek en scherpschutter hebt.

 

De meeste Tempeliers beschouwen ons niet baseren op Mres, ontwijken en pareren. Mres is bijvoorbeeld gemakkelijk te compenseren, dus de concentratie erop is niet erg veelbelovend. Uiteindelijk is efficiënt voetgangersverkeer nauw verbonden met de respectieve wapen- en spelstrategie. Dat deze attributen onder bepaalde omstandigheden logisch zijn, is daarom moeilijk uit te sluiten.

 

.

                      ontwijken                          

Snel overzicht - Socketattributen voor Templar

Manastone Gebruik voor Templar
Mres laag
Parry laag
laag
Blokkeren nuttig voor schild / éénhandige tempelier
MV nuttig voor niet-blokkers
Aanval alleen nuttig voor PvE
treffers alleen nuttig na het aansluiten van Krit en Tressicherheit
Crit altijd nuttig (sokkel tot 500 tot 800)
Marksmanship altijd handig (socket naar 2200 tot 2500)

Computers populair:
Ontwikkel 12 jeugdspelers in FIFA zo gebruik je het scoutingsnetwerk.

Hoe krijg je eieren bij Farmerama Om de kippen te laten leggen.

Brother 165c wordt niet zwart afgedrukt dit is de oplossing.

Ontwikkel een programma.

Geheugenkaart defect hiermee worden uw gegevens opgeslagen.

Kathrein UWS 78 Gebruiksvoorwaarden.

Luidsprekerkabel naar aansluiting dus u sluit de kabels op de juiste manier aan.

Virus blokkeert pc wat te doen.

Muis: DPI zo gebruikt u verschillende samplefrequenties op de juiste manier.

Mijnbouw in Redstone in Minecraft.

USB HDD verbinden met Airport Express Notes.

Onbewaakte WMA bestanden converteren naar MP3.

Start een Windows laptop op vanaf een cd.

Koken in het Aura koninkrijk.

Maak een achtergrond in InDesign.

Laptop wordt te heet en gaat uit tegenmaatregelen.

& quot; muiswijzer & quot; Het wordt koud dus je handen blijven warm als je aan je pc werkt.

Draaitabel maken met Excel 2007.

Maak een login voor phpMyAdmin dit is hoe het werkt met XAMPP.

Skype oproepen opnemen.

Joomla voeg een afbeeldingengalerij op de website in.