Home \ Eten
 

Viszwart.

 

Zwartgeblakerd vlees en zwartgeblakerde vis is een kooktechniek die vaak wordt geassocieerd met de Cajun-keuken. Traditioneel vereist een recept voor zwart worden rode vis, maar tegenwoordig wordt dit type bereiding gebruikt voor alle soorten gevogelte en zeevruchten. Zwartgeblakerde vis is een snel en gemakkelijk proces dat slechts een paar ingrediënten nodig heeft, maar dat buitenshuis moet worden gedaan vanwege de resulterende rook. Leer hoe je vissen zwart kunt maken op de traditionele manier.

                 

Procedure .

    
   
 1.      1      Verwarm een ​​droge gietijzeren pan op middelhoog vuur. Een gietijzeren pan is een noodzakelijk hulpmiddel om de vis zwart te maken, omdat andere pannen hier niet toe in staat zijn. Het biedt de intense hitte die nodig is voor dit type preparaat. Plaats de pan op een houtskoolgrill of propaanbrander op middelhoog vuur. Laat de pan ongeveer 10 of 15 minuten opwarmen en voeg geen olie aan de pan toe.       
 2.  
 3.      2      Laat wat boter smelten in een ondiepe pan. Terwijl de gietijzeren pan opwarmt, smelt u een ruime hoeveelheid boter op een ander deel van de grill. Je hebt genoeg boter nodig om alle vis erin te weken, en meer als je de vis wilt serveren met gesmolten boter om te dippen.        
 4.  
 5.      3      Geef elke visfilet water in de gesmolten boter. Gebruik een tang om elke filet aan beide zijden met de gesmolten boter te bedekken en de overtollige boter af te schudden. Doe de filets in een grote kom voor het kruiden.        
 6.  
 7.      4      Breng de filets op smaak met een Cajun-kruidenmengsel. Kruid de filets naar smaak door ze aan beide kanten te besprenkelen met een zwart Cajunkruid; Kruidenmixen zoals deze kunnen in de supermarkt worden gekocht of zelfgemaakt. Zwartmakende kruidenmixen bevatten meestal een mengsel van tijm, oregano, paprika, knoflook, ui, gemalen chilipepers, peperkorrels en zout. U kunt desgewenst ook een substituut, een ander type alles-in-een-kruidenmengeling nemen.        
 8.  
 9.      5      Plaats de visfilets in de gietijzeren koekepan. Gebruik een tang om de filets in de pan te plaatsen, en zorg ervoor dat u de pan niet te vol zet. Verplaats het niet wanneer u de filets in de pan legt; Laat ze bakken, ze komen van de pan en plakken niet. Wanneer de pan op de juiste manier is verwarmd, wordt er zware rook geproduceerd, omdat de botermelkbestanddelen op de vis branden.        
 10.  
 11.      6      Draai de visfilets na 1 of 2 minuten. Zodra de filets van de pan komen, draai ze om met een spatel. De gekookte kant moet een dikke, zwarte korst van boter en specerijen hebben.        
 12.  
 13.      7      Haal de vis van de grill. Laat de vis nog eens 1 à 2 minuten aan de andere kant sudderen en haal hem dan uit de pan. Serveer het zoals gewenst - met citroen en boter is de traditionele methode.        
 14.  
 15.      8      Klaar.                  
 16.  
             

Waarschuwingen .

                  

Wat u nodig heeft .

             
Eten populair:
Waarom zijn geen paranoten meer over ,.

New England Clam Chowder maken.

Alcoholetikettering op flessen Informatief.

Cafeïne in Earl Grey Informatief.

Ontwaakte kersen instructies.

Waar groeit Pomelo.

Knoflookboter maken.

Hoeveel biermerken zijn er Wetenswaardigheden over de drank.

Picknickrecepten Snel en gemakkelijk te bereiden.

Een ei pelt.

Eet minder vezels.

Rode wijnmousse met witte chocolade recept.

Een cafe macchiato maken.

Zijn hete pepers gezond Wetenswaardigheden over hete pepers.

Moet je rabarber pellen Hoe de verwerking werkt.

Een ei pelt.

Coconut Cream Cake Recept.

Bak spek.

Combineer kruiden en specerijen met groenten.

Breng kalkoenfilet op smaak.

Zelf anijs maken zo werkt het.