Home \ Eten
 

Bereid knoflooksap.

 

Veel mensen prijzen de gezondheidsvoordelen van knoflooksap. Sommigen zeggen dat knoflook een effectief antibioticum is dat je immuunsysteem helpt verkoudheid te bestrijden en velen geloven dat antioxidanten uit knoflook kunnen helpen celbeschadiging te voorkomen en toxines te elimineren. Anderen beweren dat knoflook cholesterol kan verlagen, een gezonde eetlust kan stimuleren en de ernst van astma kan verminderen. Hoewel veel van deze beschuldigingen onvoldoende wetenschappelijk bewijs leveren om officieel te worden ondersteund, lijkt knoflooksap geassocieerd te zijn met een betere gezondheid.

                 

Ingrediënten .

                  

Delen .

               

Procedure .

    

    1      Pel de knoflook  ,

    
   
 1.            1      Wrik de tenen af ​​van de knoflookbol. Het aantal tenen is anders met de grootte en variëteit van knoflook, maar een middelgrote knol heeft meestal ongeveer 10 tenen.       
 2.  
 3.             2      Leg een teen op een snijplank of werkblad. De vlakke kant die het dichtst bij het 'hart' of het midden van de knol ligt, moet naar beneden gericht zijn en de gebogen kant naar boven.        
 4.  
 5.             3      Plaats de brede, platte kant van een groot koksmes direct op de teen. Houd het teentje knoflook tussen het midden van het mes en de hendel zodat de hendel iets dichterbij komt dan het midden van het mes. De scherpe snijkant moet naar buiten wijzen.        
 6.  
 7.             4      Houd het handvat van het mes met één hand vast en sla snel tegen de platte kant van het mes met het andere. Maak je geen zorgen dat je te hard tegen de teen slaat. Je moet met voldoende kracht slaan om de teen te breken en de schaal te verwijderen. Wees echter voorzichtig dat je jezelf niet snijdt met een mes.        
 8.  
 9.             5      Herhaal dit met de rest van je tenen. Klop de knoflookteentjes af met de platte kant van het mes tot ze allemaal zijn geschild.                  
 10.  
             

    2      Met een keukenmachine  ,

    
   
 1.             1      Doe de geschilde knoflookteentjes in een keukenmachine. Een shredder of blender werkt ook, maar met een keukenmachine is knoflook waarschijnlijk het gemakkelijkst om mee te werken.        
 2.  
 3.             2      Pureer de tenen op middelhoge tot hoge snelheid. Pureer ze tot je een dikke, romige vloeistof hebt. Je zou enkele (eventueel) gemaakte knoflook "stukjes" moeten zien.        
 4.  
             

    3      Met een knoflookpers  ,

    
   
 1.             1      Doe een teentje knoflook in een knoflookpers. Als uw pers groot genoeg is, kunt u mogelijk meerdere tenen tegelijkertijd krijgen. Om meerdere tenen te verpletteren, heb je meer kracht nodig dan voor een enkele teen.        
 2.  
 3.             2      Houd de pers boven een glazen kom. Gebruik een kom waarvan de opening groot genoeg is om de knoflook te vangen die uit de pers valt.        
 4.  
 5.             3      Druk met beide handen op de handgrepen van de knoflookpers. Breng haar zo dicht mogelijk bij elkaar en dicht bij elkaar. Je zou een knoflook "pap" in de kom moeten hebben.        
 6.  
 7.             4      Herhaal dit voor de resterende teentjes knoflook. Als je moe wordt, wil je misschien een kleine pauze nemen. Anders kun je knoflookpap hebben die niet zo goed geperst is als zou moeten.        
 8.  
             

    4      Zeef het sap  ,

    
   
 1.             1      Doe de knoflookpuree of de pap in een zeef. Gebruik een fijne tot middelzware zeef. Met een fijne zeef kunt u zoveel mogelijk vaste stof scheiden van de vloeistof, maar dit is langzamer. Een medium-fijne zeef biedt een mooie balans tussen snelheid en kwaliteit.        
 2.  
 3.             2      Leg de zeef over een kom. De opening van de schaal moet groot genoeg zijn om de vloeistof uit de zeef op te vangen. Kies indien mogelijk een kom waarop u het vergiet moet plaatsen zodat u beide handen vrij hebt.        
 4.  
 5.             3      Druk de knoflook naar beneden met een rubberen spatel. Je moet het sap door het vergiet in de kom zien stromen. Blijf duwen totdat u geen sap meer kunt produceren.        
 6.  
 7.             4      Gooi de mus weg of bewaar hem voor toekomstige recepten. Knoflooksaus kan gebruikt worden om stoofschotels, soepen, wokgerechten en een reeks andere recepten te maken.        
 8.  
 9.             5      Plaats een koffiefilter over een glazen kom. Het filter moet met een rubber worden bevestigd zodat het losjes op de kom rust, maar er niet in valt. Als u het sap door een koffiefilter laat lopen, maakt u een nog schoner product. U kunt ook uw koffiemachine gebruiken, maar houd er rekening mee dat knoflook een sterke geur heeft die zelfs na het reinigen van uw machine kan blijven bestaan. Als gevolg hiervan kan uw koffie, die u vervolgens in de machine bereidt, een vleugje knoflooksmaak hebben.        
 10.  
 11.             6      Giet het knoflooksap langzaam door het koffiefilter. Als u te snel giet, kunt u iets morsen. Giet totdat al het sap in de kom is gezift.        
 12.  
 13.             7      Bewaar het sap in de koelkast tot u klaar bent voor gebruik. Bewaren in een glazen kom om te voorkomen dat de geur andere voedingsmiddelen aantast en ook voorkomen dat het knoflooksap enige andere geur opneemt.        
 14.  
             

Tips .

                  

Wat u nodig heeft .

                  
Eten populair:
Maak een gelei van biologische granaatappel recept voor een heerlijke verspreiding.

Cake voor kinderen recept voor een cake met gelei.

Een kalkoen roken.

Koken met pinda's receptsuggesties.

Is bisschopswijn vanaf 18 Informatief.

Verlies 15 kg zo beheer je het.

Ongedesemd brood maken.

Aardbeiencake bespaar calorieën.

Saffraan en de prijs per kilo wetenswaardigheden over het kruid.

Buckeyes maken.

Afslanken met havermout receptideeën voor gezond gewichtsverlies.

Filet mignon bereiden.

Giet water in olie zo werkt het tijdens het koken.

Basaal mineraalwater dat is iets dat u in gedachten moet houden.

Tuc koekjes bakken met hen lukt.

Kalkoenensaus voor pluimvee.

Aardappelen bakken.

Eiwit vouwen zo werkt het.

Geconfronteerd met vegetariërs Spreuken van slagers.

Wilde rijst koken.

Bakcake de beste recepten.