Home \ Eten
 

Winkel aardappelen.

 

Aardappelen zijn een van de groenten waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Vanwege de lange houdbaarheid van aardappelen, kunnen ze gedurende verschillende maanden onder de juiste omstandigheden worden bewaard. Een teken dat uw aardappelen niet goed zijn opgeslagen is een teken van verval of groei. De volgende informatie over het opslaan van aardappelen helpt u geld te besparen door te winkelen en verspilling te verminderen doordat u aardappelen voor langere tijd kunt opslaan. Deze tips zijn handig voor tuinders, maar ook voor consumenten die overgebleven aardappelen moeten bewaren van de 5 kilo zak die ze hebben gekocht.

                 

Procedure .

    
   
 1.                    1      Droog je aardappelen. Plaats ze op een krantenblok op een koele, droge plaats. Na ongeveer twee weken is de schil van de aardappelen dikker en droger. Dit maakt langere opslag mogelijk. Borstel alle vuildeeltjes weg van het aardoppervlak. Weersta de drang om je aardappelen te wassen voordat je ze opslaat. Elk vocht kan ervoor zorgen dat je aardappelen gaan rotten. ,       
 2.  
 3.                  2      Sorteer de aardappelen. Aardappelen met een gescheurde schil verwijderen of beschadigen. Deze moeten direct worden gebruikt en niet worden opgeslagen.        
 4.  
 5.                  3      Zet de aardappelen in manden of geventileerde dozen. Leg een laag krantenpapier tussen elke laag. Bedek de bovenste laag ook met een krant. Het krantenpapier voorkomt dat licht de aardappelen bereikt. Licht verandert aardappelen in groen, waardoor ze oneetbaar worden en hun houdbaarheid wordt verkort.        
 6.  
 7.                  4      Bewaar aardappelen op de juiste temperatuur. Langdurige opslag van aardappelen moet worden gedaan bij 2 tot 4 ºC. Een koele, donkere kamer zoals een kelder is een goede plek om aardappelen te bewaren. Een koelkast zorgt voor een te koude temperatuur.        
 8.  
 9.                  5      Controleer uw aardappelen opnieuw en opnieuw. Elke paar weken moet je je aardappelen zeven en diegene uitzoeken die beginnen te rotten. Een rottende aardappel infecteert alle anderen. Het doven van de slechte knol onmiddellijk voordat het de anderen kan infecteren verlengt de levensduur van de opgeslagen aardappelen.        
 10.  
 11.                  6      Gebruik de overgebleven aardappelen in de tuin in de lente. Als je in het voorjaar nog veel opslagaardappelen hebt, gebruik je deze knollen om aardappelen in je tuin te laten groeien.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Wat u nodig heeft .

             
Eten populair:
Maak zelf een holle body van chocolade een gids.

Maak zelf custard een recept zonder suiker.

Granaatappel houdbaarheid, bereidingsmogelijkheden en interessante feiten.

Glas wijn: per duizend hints.

Afslanken binnen een week.

Snelle en gemakkelijke cakerecepten zo maak je muffins en pruimengebakjes.

Krijg meer vitamine A.

Maak zelf griesmeel zo caloriearm.

Magazijnverkoop vanuit Haribo zo krijgt u de goedkope snoepjes.

Hoogwaardige eiwitten zo combineert u eiwitrijke voedingsmiddelen.

Hartige cakecalorieën zodat u calorieën kunt besparen.

Aardappelen bereiden met een rode kom.

Bereid frosting voor op een laagcake.

Bhatura maken.

Dorade bereid de vis op lage temperatuur.

Kerstjam recept voor gebakken appeltaart.

Waar kun je dragon voor gebruiken.

Salsasaus behouden.

Stoomgroenten.

Yambohne maken.

Oven Cheese twee receptideeën.