Home \ Eten
 

Plaats komkommers.

 

Zure komkommers zijn altijd lekker, maar als je ze erin doet, zullen ze nog beter smaken. Je kunt niet alleen kiezen hoe zoet of zuur je wilt, je kunt ook genieten van een zelfgemaakte specialiteit. Als je wilt weten hoe je komkommers moet zetten, volg dan deze stappen.

                 

Ingrediënten .

    

     Eenzadige komkommers  ,

   

     Ingelegde komkommers  ,

   

     Knoflook-dillepickles  ,

   

     Sweet Pickles  ,

            

Procedure .

    

    1      De basis van bebam komkommers  ,

    
   
 1.   1      Gebruik zoveel mogelijk verse komkommers. Hoe verser de komkommers, hoe knapperiger de augurken. Als de komkommers een beetje zacht zijn, worden de komkommers ook zachter. Plan een bezoek aan de markt of het groentegedeelte voordat je aan je Einmachabenteuer begint.        
 2.  
 3.   2      Snijd altijd het uiteinde van de komkommers af. Het einde van de bloem is het einde met de kleine bruine cirkel erop. Het uiteinde bevat een enzym dat de komkommer zachter en daardoor een beetje meer waterig kan maken.     
 4.  
 5.   3      Denk na of en hoe u wilt snijden. Hoe meer je de komkommers snijdt, hoe dunner de stukjes worden en hoe minder knap ze zijn. Als je echt scherpe komkommers wilt, kun je een komkommer maar een paar keer snijden, zodat ze hun oorspronkelijke vorm behouden. Als u hele komkommers gebruikt, zijn ze het moeilijkst.     
 6.  
 7.   4      Spaar niet met zout. Je hebt het zout nodig om het water uit de komkommers te halen, zodat de komkommers langer meegaan. Als je op je dieet let, kun je wat besparen op de suiker en andere ingrediënten, maar neem de benodigde hoeveelheid zout of je zult teleurgesteld zijn over je komkommers.               
 8.  
             

    2      Eenzadige komkommers  ,

    
   
 1.             1      Snijd vier middelgrote komkommers en vier uien. Pel de komkommers en snij ze in dunne plakjes. Rol de uien klein.        
 2.  
 3.             2      Laagkomkommers en uien in een container. Zet een laag komkommers gevolgd door een laag uien. Je kunt de uien gelijkmatig over de komkommerlaag verdelen met een vork. Bestrijk de laag lichtjes en voeg er nog een laag komkommers en uien over toe, en zout dan opnieuw tot je alle groenten hebt gegeten.  
    
  • De container moet minimaal 30 x 20 cm breed en minimaal 15 cm hoog zijn. Deze afmetingen helpen de komkommers de vloeistof te absorberen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Zet hem 's nachts in de koelkast. Sluit de container af en zet hem een ​​nacht in de koelkast, zodat de komkommers vocht afgeven.        
 6.  
 7.             4      Maak de bewaarvloeistof. Om een ​​bewaarvloeistof te maken, meng je eenvoudig twee kopjes suiker, een kopje witte azijn en 2 eetlepels gehakte verse peterselie in een pot. Kook dit mengsel tot de suiker is opgelost.        
 8.  
 9.             5      Zet de komkommers erin. Verwijder de komkommer uit de koelkast en giet de vloeistof weg. Giet vervolgens de hete suikerstroop over de komkommers en doe ze terug in de koelkast. De komkommers staan ​​de volgende dag klaar om te eten. Ze brengen enkele weken in de koelkast door.        
 10.  
 11.             6      Dien ze. Haal de volgende dag de augurken uit de koelkast en eet ze als een salade, op een broodje of als bijgerecht.        
 12.  
             

    3      Ingelegde komkommers  ,

    
   
 1.   1     Pel 1 pond komkommer.     
 2.  
 3.   2      Snij de komkommers in stukjes. Snijd in dunne plakjes, zodat u ze gemakkelijk in een pot of een glazen pot kunt verspreiden.     
 4.  
 5.   3      Zet de komkommers in een pot van 2 liter. Deze maat is perfect voor ingelegde komkommers.     
 6.  
 7.   4      Voeg 3 gehakte teentjes knoflook, ½ el zwarte peperkorrels, ½ eetlepel mosterdzaadjes, 1 eetlepel verse dille en 1 gedroogde laurierblaadjes toe aan de schaal. Roer de ingrediënten en strooi over de komkommers.     
 8.  
 9.   5      Vul de vloeistof bij. Voeg gewoon 2/3 kopje biologisch geteelde lichtbruine suiker, 6,5 eetlepels witte huishoudazijn en ¾ kopje water toe. Klop het mengsel goed totdat suiker en azijn worden geroerd en de suiker is opgelost.     
 10.  
 11.   6      Giet de vloeistof over de komkommers. Om het mengsel gelijkmatig over de komkommers te verdelen, sluit u de container en schudt u grondig.     
 12.  
 13.   7      Bedek de komkommers en koel ze af. Plaats de komkommers in de koelkast gedurende minimaal 24 uur om ze aromatisch te maken.     
 14.  
 15.   8      Dien ze. Serveer de komkommers als garnering of sandwich ze. Deze komkommers blijven maximaal drie maanden in de koelkast.     
 16.  
             

    4      Knoflook-dillepickles  ,

    
   
 1.   1      Was en droog 3 kilo komkommers. Snijd ze in langwerpige stukken. Verwijder het bloemuiteinde.     
 2.  
 3.   2      Maak de loog. Roer 1,2 kopjes appelciderazijn, 1,5 kopjes gefilterd water en 2 eetlepels ongeraffineerd zout in een pan. Breng dit mengsel aan de kook.     
 4.  
 5.   3      Verdeel 8 teentjes knoflook, 3 eetlepels dillezaad, 2 eetlepels zwarte peperkorrels en 1 eetlepel rood chilipoeder op een vat van 2 liter. Als u geen bril van twee liter hebt, kunt u in plaats daarvan vier glazen van 0,5 liter nemen.     
 6.  
 7.   4      Zet de gesneden komkommers in de potten. Je moet ze zo dicht mogelijk invullen, zonder ze te verpletteren.     
 8.  
 9.   5      Giet de bouillon in de glazen. Laat 5 mm tussen de bouillon en de rand van het glas. U kunt licht tikken op de glazen op de tafel om luchtbellen te verwijderen. Luchtbellen kunnen de komkommers bederven.     
 10.  
 11.   6      Vergrendel de bril. Sluit de potten met deksels, maar schroef ze niet te strak vast - het mengsel moet een beetje ademen.     
 12.  
 13.   7      Laat de bril afkoelen. Wacht minstens 10-15 minuten totdat de bril is afgekoeld.     
 14.  
 15.   8      Koel haar. Bewaar de komkommers minimaal een week in de koelkast.     
 16.  
 17.   9      Dien ze. Serveer de augurken als bijgerecht bij een maaltijd, of geniet op elk gewenst moment als snack.     
 18.  
             

    5      Zoetzure komkommers  ,

    
   
 1.   1      Maak de bouillon. Roer 1 kop appelciderazijn, 1/8 kop zout, 1 kop witte suiker, 1/4 tl gemalen kurkuma en 1/2 theelepel mosterdzaad in een kleine pan op middelhoog vuur.     
 2.  
 3.   2     Breng dit mengsel aan de kook en laat het minstens 5 minuten koken.     
 4.  
 5.   3      Snijd 2 pond komkommer en 2 zoete uien. Snijd de komkommer in minstens 3-4 langwerpige stukjes, afhankelijk van de dikte van de komkommers. Snijd de zoete uien in kleine hapjes.     
 6.  
 7.   4      Doe de groenten in een glazen pot van 1 liter. Leg ze stevig vast zonder ze te verpletteren. Als u geen pot van 1 liter heeft, kunt u in plaats daarvan twee potjes van 500 ml nemen.     
 8.  
 9.   5      Giet de bouillon over de groenten in de container. Plaats het deksel op de container en schud om alle ingrediënten te mengen.     
 10.  
 11.   6      Cool. Bewaar dit mengsel gedurende minstens 24 uur koud in de koelkast.     
 12.  
 13.   7      Dien ze. Geniet van deze zoete plakjes komkommer als tussendoortje of als bijgerecht bij sandwiches of maaltijden.     
 14.  
        
Eten populair:
Zelf fruitbrood bakken zo werkt het.

Maak zelf suikerspin.

Bereid een gebraden kip.

Bereid peterseliethee voor.

Maak zelf griesmeel zo caloriearm.

Snijd een ui snel.

Zal glühwein slecht worden Informatie over opslag.

Eiersteek in soep zo is het gemaakt.

Lasagne koken in de vaatwasser.

Tafelspitz bereiden met de lage temperatuurmethode.

Brie eet.

Kooldieet dus opstijgen.

Gebakken ijs recept voor dit interessante dessert.

Vries fruit.

Maak limonade van een enkele citroen.

Cistus thee eenvoudige bereiding en effect.

Chocolade maken met de hand.

Bereid een zacht gekookt ei voor.

Zelf slagroom maken.

De papaja en zijn calorieën wetenswaardigheden over de voedingswaarde van deze vrucht.

Eet rauwe knoflook.