Home \ Eten
 

Kwark maken.

 

Kwark is een heerlijk licht ontbijt of lunch wanneer geserveerd met fruit of een salade. Dit gerecht is zo gemakkelijk om zelf te maken dat er geen reden is om een ​​beker in de winkel te kopen. Leer hoe u kwark met stremsel, azijn of citroensap maakt.

                 

Ingrediënten .

    

     Met Lab  ,

   

     Met azijn  ,

   

     Met citroensap  ,

           

Procedure .

    

    1      Met Lab  ,

    
   
 1.            1      Verwarm de melk. Giet de melk in een kleine pot en plaats het op een hoog vuur op het vuur. Verwarm de melk langzaam en zorg ervoor dat deze niet kookt tot hij 29 ° C bereikt. Bewaak de temperatuur met een keukenthermometer. Zet het vuur uit als de melk warm genoeg is.        
 2.  
 3.             2      Voeg het lab toe. Voeg de druppels rechtstreeks toe aan de melk. Roer het mengsel ongeveer twee minuten met een lepel.       
 4.  
 5.             3      Laat het mengsel staan. Bedek de pot met een schone theedoek en laat het mengsel ongeveer vier uur onaangeroerd. Het laboratorium reageert met de melk en verandert het in kaas.        
 6.  
 7.             4      Snijd het mengsel. Verwijder de doek en gebruik een mes om in het mengsel te snijden om de stolsels te verbreken. Snijd een of meerdere keren in één richting en vervolgens meerdere keren in de tegenovergestelde richting.       
 8.  
 9.             5      Kook het mengsel. Doe het zout in de pot. Zet de kachel op laag tot middelhoog vuur. Roer het mengsel tijdens het opwarmen om de stolsels te laten scheiden van de wei. Stop zodra de stolsels zijn gescheiden en de wei een beetje geel lijkt. Kook het mengsel niet te lang, anders zullen de stolsels verharden.       
 10.  
 11.             6      Scherm de stolsels. Plaats een stuk kaasdoek of een fijne zeef op een kom. Giet de stolsels en wei in de kaasdoek om de stolsels van de wei te verwijderen. Laat de ingrediënten van de curry in de kaasdoek stijgen boven de kom, bedek het met plastic folie en plaats het een paar uur in de koelkast om de wei te laten afdruipen. Daartussen, ga een paar keer naar ondersteuning.       
 12.  
 13.             7      Serveer de cottage cheese. Plaats de stolsels in een schone kom en voeg room of half en half® toe. Breng op smaak met meer zout als je wilt.                 
 14.  
             

    2      Met azijn  ,

    
   
 1.             1      Verwarm de melk. Doe de melk in een pan en zet hem op het vuur. Draai de kachel op medium en laat de melk tot 49 ° C rijzen. Bewaak de temperatuur van de melk met een keukenthermometer. Haal het van het vuur zodra het warm genoeg is.       
 2.  
 3.             2      Voeg de azijn toe. Giet de azijn in de pan en roer het mengsel langzaam gedurende twee minuten. Bedek de pot met een theedoek en laat het mengsel 30 minuten staan.       
 4.  
 5.             3      Laat de wei af van de gestremde ingrediënten. Giet het mengsel in een zeef bekleed met een kaasdoek of een dun vaatdoekje. Laat de wei ongeveer vijf minuten leeglopen.        
 6.  
 7.             4      Spoel de stolsels. Pak de doek bij de hoeken en houd de stolsels onder stromend koud water. Druk ze samen en verplaats ze totdat alles is gespoeld en afgekoeld.       
 8.  
 9.             5      Maak de kwark af. Zet de stolsels in een kom. Voeg het zout en de room of half en half® toe. Bewaar de kwark in de koelkast of serveer hem meteen.       
 10.  
             

    3      Met citroensap  ,

    
   
 1.             1      Verwarm de melk. Leg ze in een pan en verwarm ze tot ze beginnen te stomen, maar bak niet. Haal het dan van het vuur.       
 2.  
 3.             2      Voeg het citroensap toe. Giet het citroensap in de warme melk en roer het langzaam gedurende enkele minuten.       
 4.  
 5.             3      Laat het mengsel rusten. Bedek de pot met een theedoek en laat de stolsels ongeveer een uur van de wei scheiden.       
 6.  
 7.             4      Screen de stolsels van de wei. Plaats een stuk kaasdoek over een kom en giet de stolsels en wei in de kaasdoek. Laat de stolsels gedurende ongeveer vijf minuten wegvloeien.       
 8.  
 9.             5      Spoel de stolsels. Pak de kaasdoek aan de uiteinden op en houd deze vast om de stolsels onder stromend koud water te spoelen. Doe dit totdat de stolsels volledig zijn afgekoeld en knijp vervolgens in de doek om de stolsels zo droog mogelijk te maken.       
 10.  
 11.             6      Maak de kwark af. Doe de stolsels in een kom en voeg het zout en de room of half en half® toe.       
 12.  
             

Tips .

                  

Wat u nodig heeft .

                     
Eten populair:
Maak het koolsoepdieet.

Maak een dieetplan om af te vallen zo werkt het.

Snijd de tomaten in blokjes.

Snel dun worden zo is het gezond geworden.

Koop Wollschweinfleisch voor het perfecte genot moet u opletten.

Pinda's en koolhydraten de suikers van sommige noten zijn gemakkelijk te verklaren.

Cook ripi.

Een cake versieren maak zelf drie succesvolle decoraties.

Met mezelf ontmoeten twee recepten voor Kirschmet.

Snel dun worden zo is het gezond geworden.

Zelf pinda's maken twee eenvoudige recepten.

Kook een stuk runderborst.

Kaneelbroodjes maken.

Biologisch dieet Wat zijn biologisch voedsel.

Macaroni braadpan maken.

Schnaps en calorieën Wetenswaardigheden over alcohol.

Kwark rauw eten Tips voor bereiding.

Voeg groene walnoten toe.

Word wijnkenner.

Bereid caloriearme drankjes met wodka.

Lagere triglycerideniveaus.