Home \ Feestdagen
 

Vier een dertiende verjaardag.

 

Je wordt officieel een tiener. Het gebeurt maar één keer, dus het feest moet geweldig zijn. Wat doe je om deze gelegenheid te vieren? Laten we beginnen met het verzamelen van ideeën.

              

Procedure .

    

  Part 1      Blijf ontspannen  ,

    
   
 1.   1      Verzamel een groep vrienden. Hoe meer hoe beter. Het maakt niet uit of het 2 of 12 is, als je slechts een paar vrienden hebt, zal het veel leuker zijn. Probeer de groep zo groot te maken dat er genoeg mensen zijn om een ​​groepsactiviteit te doen, maar niet te veel, dus je kunt alles goed plannen en ervan genieten.  
    
  • Als u niet zeker weet hoeveel u kunt uitnodigen, moet u uw nacht plannen en vervolgens het nummer kiezen. Soms is dat vanzelfsprekend - hoeveel personen passen in de auto, een even aantal voor teams, of het aantal stoelen dat je in de kelder hebt.
  •  
         
 2.  
 3.            2      klik erop. Ga naar je favoriete restaurant voor het diner, blijf thuis en bestel pizza, vraag je ouders om voor je te koken of koken voor jezelf. Voed je hongerige vrienden en geniet ervan en geniet van de tijd dat je je geen zorgen om ze maakt School of iets anders. Goed eten kan een goed begin zijn voor een feestje.  
    
  • Het is een goed idee om je vrienden bezig te houden - iedereen kan zijn eigen pizza maken met verschillende ingrediënten, een cake versieren, of een eigen broodje of ijs maken. Of laat moeder en vader ervoor zorgen. Als iedereen vol is, kun je de rest van het feest plannen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ontspan en kijk naar een film in de bioscoop of thuis. Komedies zijn geweldig met vrienden. En dan kan iedereen de nacht met u doorbrengen en zo lang mogelijk wakker blijven. Wie kan het doen tot zonsopgang? Een filmmarathon is misschien een goed idee?  
    
  • Als je lang wakker blijft, zorg dan dat je voldoende suiker hebt om wakker te blijven, licht om wakker te blijven en dingen die je ervan weerhouden om je te vervelen en in slaap te vallen. Je zult snel een piramide van colablikken hebben die groot genoeg is om een ​​foto ervan op Facebook te posten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Verfraai jezelf met je vrienden. Als het meisjes zijn (of mannen die make-up dragen ...) natuurlijk. Nodig enkele vrienden uit, laat ze hun make-up meenemen en begin met het verzinnen van elkaar. Wat kan het schelen als je er raar uitziet? Je zult nog steeds plezier hebben als je de foto's later bekijkt. Terwijl je elkaar versieren, kun je praten over school, over vrienden, jongens, films, muziek, beroemdheden - alles!  
    
  • Je zou het ook een beetje kunnen belachelijk maken. Helderblauwe oogschaduw, rode lippen - wat je ziet in vreselijke modebladen. Maak vervolgens foto's en heb een modeshow en doe alsof je haute couture-modellen bent. Gebruik gekke kleuren, glitter- en haarkleuren.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ga naar het winkelcentrum. Bespaar geld (en vraag uw vrienden om hetzelfde te doen) en ga winkelen. Veel plezier bij het aankleden van nieuwe outfits, zelfs als je ze niet kunt betalen. Ga naar de winkels waar je nooit zou zijn en doe dingen aan die je nooit zou dragen. Maar laat de verkoopster dat niet weten.  
    
  • Denk niet aan het winkelcentrum, denk erover waar je iets geks zou kunnen doen! Het is jouw dag. Doe je iets gek in de boekhandel? Wil je urenlang sieraden proberen? Keramiek schilderen? Outlet winkels? Tweedehands winkels?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ga zwemmen. Je woont waarschijnlijk in de buurt van een zwembad of strand, als het geen winter is, natuurlijk. Als het mogelijk is, maak er dan een hele dag van. Laat elke vriend wat hapjes en handdoeken meenemen en de dag doorbrengen met spelletjes spelen in het water en genieten van de zon. Als u geen zin meer hebt om te zwemmen, kunt u spelletjes spelen in de tuin of op het strand of barbecueën of kampvuren.  
    
  • Zorg dat je vrienden het goed vinden. Sommige mensen houden niet van dergelijke activiteiten, kunnen niet zwemmen of zich niet lekker voelen in badkleding. Vertel eerst aan je vrienden of je je werkdag wilt vieren.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Breng samen tijd door, zing karaoke en speel computerspellen. Je kunt je eigen karaokebar in de kelder openen. Koop of huur een machine (of zoek een vriend die er een heeft) en word een popster voor één nacht. Wanneer de stembanden moe zijn, begint u te spelen.  
    
  • Zorg ervoor dat je ouders het erover eens zijn dat je de controle over een deel van het huis hebt. Laat ze je plannen kennen, zodat ze zich geen zorgen maken en niet elke 5 minuten binnenkomen om te kijken wat er aan de hand is.
  •  
         
 14.  
 15.   8      Speel nieuwe gezelschapsspellen. Niet alleen baby's - games kunnen elk feest laten rennen, het ijs breken en iedereen aan het lachen maken. Maar je wilt waarschijnlijk niet die oude spellen die je al jaren speelt. Hier zijn een paar nieuwe ideeën.  
    
  • Doe een speurtocht. Laat je ouders (of andere mensen) dingen verbergen in de buurt. Twee teams konden verschillende aanwijzingen zoeken en het zou een race kunnen zijn om te zien wie als laatste de laatste aanwijzing vindt.
  •  
  • Maak een foto-aaseterjacht. Twee teams hebben elk een camera en nemen binnen een bepaalde tijd vijf of zes foto's. Vervolgens wisselen ze de camera's uit en moet het andere team de foto's in dezelfde positie en op dezelfde plaats opnieuw afstellen. Als je door de stad kunt reizen, zoek dan een plek op die je misschien niet herkent.
  •  
  • Games Balloon Dare. Schrijf moed op kleine stukjes papier, stop ze in ballonnen en blaas ze op. Dan moeten mensen rondlopen en ballonnen kiezen om ze een voor een te laten barsten en de moed erin te testen. Maar wees niet te gemeen - maak het lef haalbaar en een beetje zenuwslopend.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Vergeet de taart niet. Of je nu 3, 13 of 103 bent, taart maakt deel uit van elk goed feest. Als alles voorbij is (je wilt niet dat iedereen in de cake-coma zit terwijl je lasertagging), haal je de taart eruit en vier je je nieuwe jaar. Taarten en cupcakes zijn zo trendy dat je ze waarschijnlijk in elke smaak kunt krijgen.  
    
  • Als je een feestje hebt, wil je misschien ook andere dingen aan de gasten aanbieden. Drankjes (water, cola), cakes (verschillende smaken of een alternatief voor diegenen die niet bevallen of allergisch zijn) en snacks die ervoor zorgen dat je gasten niet naar de dichtstbijzijnde McDonald's hoeven.
  •  
                   
 18.  
             

  Part 2      Doe iets groots  ,

    
   
 1.             1      Ga bowlen. Maak twee teams en kijk wie het spel gaat winnen - wat moeten de winnaars krijgen? Iedereen kan bowlen - en degenen die niet goed zijn, kunnen meestal om zichzelf lachen. Kijk of er een nacht is in je verjaardagsweekend als de bowlingbaan langer is. Soms is dat zelfs goedkoper.  
    
  • Bowlingbanen hebben meestal pooltafels, dartboards en andere game-machines. En ook lekker vettig eten. Dus als je geen tien pinnen over een bal wilt gooien, zijn er andere dingen die je kunt doen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lasertag afspelen. Net als bij bowlen, is dit iets dat iedereen kan doen. En wie houdt er niet van om op andere mensen te schieten? Als je genoeg mensen hebt voor teams (en een even getal), waarom niet? Met je verjaardag zal ieders bloed sneller stromen.  
    
  • Actief zijn is altijd goed - vooral als het een beetje ongewoon is. Probeer naar een skateboardpark te gaan, Frisbee-golf te spelen, volleyballen, wandelen of varen. Doe iets dat je anders niet kunt doen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Laat u verwennen. Bespaar geld voor een professionele behandeling voor uw feest, vraag uw ouders om het te betalen als een geschenk of gebruik uw eigen producten en verfraai elkaar thuis. Er zijn veel behandelingen om uit te kiezen en je zult je daarna geweldig voelen.  
    
  • Laat u niet stoppen, zelfs als u de spa niet kunt bezoeken. Jij en je vrienden, je kunt elkaar manicures en pedicures geven, gezichtsbehandelingen (komkommer krijgen) en masseer elkaar. Natuurlijk ben jij de eerste.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ga kamperen. Kamperen in je tuin werkt het beste voor een feestje als iemand 's nachts naar binnen wil. Je kunt rond het vuur zitten, spelletjes spelen, eten en drinken, verhalen vertellen, gitaar spelen en genieten van de nachtelijke hemel, de flikkerende vlammen en het goede gezelschap. Denk aan de marshmallows.  
    
  • Wat een kampvuur ruïneert, is wanneer je niet langer genoeg hout of vuur hebt. Zorg ervoor dat je genoeg lucifers hebt en verbrand kranten om het vuur de hele nacht te houden. En genoeg hotdogs, marshmallows en cola.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ga naar een themapark. Soms is het gewoon niet genoeg om naar de film te gaan of thuis te blijven. Ga in plaats daarvan naar een pretpark. Zorg ervoor dat al je vrienden de hele dag vrij zijn, een beetje veranderen voor eten en zoals achtbanen.  
    
  • Als het volgende themapark ver weg is, vraag je je ouders of jij en je vrienden in een nabijgelegen hotel kunnen verblijven en het weekend daar kunnen doorbrengen. Je kunt broodjes nemen, kleding maken voor de nacht en zoveel koffie en shampoo als je wilt gratis krijgen. Wat een verjaardag!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Doe iets heel anders. Doe in plaats van naar de bioscoop te gaan zoals gewoonlijk of naar een restaurant, iets dat je bijna nooit doet. Ga paardrijden (als jij en je vrienden kunnen rijden), ga naar een komedieshow of naar het theater. Verf bekers. Ga naar het aquarium. Trek een baljurk aan. Waarom doe je wat je elk weekend doet?  
    
  • Je kunt alles wat normaal is met slechts een paar abnormale veranderingen maken. Ga naar je favoriete restaurant, maar kleed je aan alsof je naar de coolste club in de stad gaat. Ga naar het pretpark met een lijst met 100 dingen die je wilt doen en probeer alles te doen. Verander de avondvoorbereiding in een kookshow. Het is allemaal aan je verbeelding!
  •  
         
 12.  
 13.   7      Maak een themafeest. Een klein bezoek aan Pinterest geeft je honderden ideeën. Je hoeft de klassieke witte vuilniszak niet te dragen of een feest uit de jaren 90 te organiseren. Het is 2014 en de tijd om creatief te worden. Een verlichtingsfeest houden. Tweedehands Ball. Wat heeft geen van je vrienden ooit gedaan?  
    
  • Praat met je ouders over wat mogelijk is en wat niet. Een geldfeest hebben kan moeilijk zijn. Dus geef ze een lijst met ideeën en ontdek wat beide partijen haalbaar en leuk vinden.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ga naar een sportgame. Of het nu lente, zomer, winter of herfst is, er is altijd wel iets gaande waar jij en je vrienden kunnen gaan juichen, popcorn eten en gek zijn. Heeft jouw omgeving een competitie voor honkbal, hockey, voetbal of basketbal? Lokale competities hebben meestal goedkope tickets en de spellen kunnen leuk en energiek zijn.  
    
  • Voeg toe aan de leuke factor door cola, snacks, dekens en stoelen binnen te halen. Het is net een picknick met entertainment. Neem wat reisspellen mee als het spel lange pauzes heeft en je de klok moet breken.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ga naar een concert. Als je in het weekend viert, is er waarschijnlijk iets in de buurt dat leuk kan zijn, zelfs als je het niet zeker weet. Probeer een band die je nog nooit eerder hebt gezien, of een show waarvan je nog nooit hebt gehoord. Controleer wat er in uw regio gebeurt en koop zo snel mogelijk tickets. Fijne avond uit.  
    
  • Soms zijn concerten laat in de nacht en duur. Doe alles met je vrienden voordat je plannen maakt. Misschien willen ze pizza eten en spelletjes spelen als je veel gekke ideeën hebt. Maar misschien kan je van gedachten veranderen.
  •  
         
 18.  
             

Tips .

      

            

Waarschuwingen .

      

          
Feestdagen populair:
Start een goblin jacht.

Maak een kerstmuts.

Reageer als iemand je feliciteert met je verjaardag.

Kerstverlichting knippert synchroon met de muziek.

Hang de kerstverlichting aan de kerstboom.

Plan een romantische date voor Valentijnsdag.

Schrijf een toespraak als beste man.

Koppelverkoop Kerstmisbogen.

Kerst vieren.

Cadeaus verpakken.

Reageer als iemand je feliciteert met je verjaardag.

Kleed je in voor een repetitiediner voor een bruiloft.

Reageer als iemand je feliciteert met je verjaardag.

Kleed je aan voor een baby doop.

Hoe je je huis kunt decoreren voor Kerstmis.

Vier Vaderdag.

Een huwelijksreceptie plannen.

Een verjaardagsfeest plannen in de winter voor tieners.

Heb een geweldig feestje.

Ideeën voor Moederdag Homemade Gifts.

Voetafdrukken van Leprechaun op St Patrick's Day.