Home \ Feestdagen
 

Praat tijdens een vergadering voor een gearrangeerd huwelijk.

 

Koude voeten voor een geregelde huwelijksvergadering. Dit is een gids die het proces van gearrangeerd huwelijk vergemakkelijkt.

                 

Procedure .

    
   
 1.            1      Denk aan wat voor soort meisje je wilt. Huisvrouw, lief, zorgzaam, gezinsgericht, zakenvrouw etc.       
 2.  
 3.             2      Vergeet niet dat je de biografie twee of drie keer moet lezen voordat je het meisje ontmoet.  
    
  • De biografie geeft u enkele suggesties over wat u moet vragen. Voorbeeld: Waarom deed je b.com, oh, je kookt, je houdt van reizen. Vond je het leuk om deel te nemen aan werkgroepen op school?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Raak de voeten van de ouders van het meisje aan ... Als ze de voeten van je ouders aanraakt nadat ze je ziet, wil ze met je trouwen.        
 6.  
 7.             4      Het meisje is nerveus en jij ook, dus kalmeer en lach. Zorg dat de andere persoon in orde is.        
 8.  
 9.             5      Stel een paar eenvoudige vragen zoals hun naam en vraag ze vervolgens wat hun naam betekent.        
 10.  
 11.             6      Vraag haar of ze echt een gearrangeerd huwelijk of een liefdeshuwelijk wil. Vaak staat een meisje onder druk van de familie om een ​​jongen te ontmoeten. Zorg ervoor dat ze ontspant, zodat ze openlijk kan praten en de waarheid kan vertellen.        
 12.  
 13.             7      Vraag haar wat ze wil worden. Een huisvrouw, zakenvrouw of bereid om beide te zijn.        
 14.  
 15.             8      Om de keuze te beperken, vraag het meisje of ze een klein gezin of een samengesteld gezin wil.        
 16.  
 17.             9      Vraag haar of ze naar de tempel gaat. Als ze dagelijks naar de tempel gaat, is dat een goed teken dat ze een heel aardig meisje is. Als ze nu en dan gaat, is haar geloof getemperd.        
 18.  
 19.             10      Praat over je hobby's. Welke gewoonten je leuk vindt en welke niet. Veel meisjes zeggen dat ze niet van roken houden.        
 20.  
 21.             11      Vraag het meisje of ze openstaat voor verandering, want je hebt misschien een zakenvrouw nodig, een zorgzame moeder en schoondochter in drie jaar als je ouders oud worden, en een huisvrouw in vijf jaar tijd. Vraag of ze flexibel is.        
 22.  
 23.             12      Meisjes vragen vaak hoe vrij het gezin is in termen van kleding. Wees eerlijk en vertel haar de waarheid. Beantwoord de waarheid en wat thuis mag, wat er bij sociale gelegenheden is toegestaan ​​en wat er mag uitgaan.        
 24.  
 25.             13      Meisjes proberen ook uit te vinden wat je verdient. Geef antwoord als het een vast salaris of commissie is. Leg uit of je geen salaris ontvangt. Je zou winstgericht kunnen zijn. Een familiebedrijf kan winstgestuurd zijn en, als het verlies maakt, belooft het alle waardevolle spullen zodat de familienaam niet vervuild is en het salaris eerst aan de werknemers wordt betaald.        
 26.  
 27.             14      Stel geen vragen over het verleden van het meisje. Ik weet niet wat dat zou moeten doen. Ik veronderstel dat wat voorbij is voorbij is en de vergadering dient om te beslissen hoe het heden en de toekomst van je leven er uit moeten zien.        
 28.  
 29.             15      Meisjes worden verliefd op jongens en veel meisjes betreuren hun fouten, dus zoek niet naar details uit het verleden.        
 30.  
 31.             16      Zorg ervoor dat je van een meisje verwacht dat het bepaalde taken uitvoert. Als u opa en oma heeft en ouders die twee keer zijn geopereerd om gezondheidsredenen en u wilt dat een huisvrouw voor uw ouders zorgt. Net zoals een meisje zorgt voor haar ouders en een moeder zorgt voor haar kinderen. Maak dingen duidelijk.        
 32.  
 33.             17      Leid geen monoloog. De vergadering moet een gesprek zijn.        
 34.  
 35.             18      Probeer ze te vinden op Facebook, Linked In of Twitter. Dat vertelt u een paar details over haar.        
 36.  
 37.             19      Ga niet akkoord met het huwelijk na de eerste tref. Zorg ervoor dat u ten minste twee of drie goede vergaderingen heeft voordat u een definitieve beslissing neemt.        
 38.  
 39.             20      Veel meisjes verbergen de waarheid tijdens de eerste ontmoeting en mogen niet opengaan tot de tweede of derde ontmoeting.        
 40.  
 41.             21      Zorg ervoor dat u met uw eigen familie praat over respect voor uw echtgenoot wanneer de bruiloft een gesloten deal is.        
 42.  
 43.             22      Vraag naar correct respect en privacy van uw familie met betrekking tot de overschrijding van grenzen die blijven bestaan ​​voor twee personen.                  
 44.  
        
Feestdagen populair:
Een Halloween Pary organiseren.

Krijg een huwelijksvergunning.

Thanksgiving vieren.

Vind bijpassende geschenken.

Versier strepen met crêpepapier.

Thanksgiving vieren.

Bloemen plukken voor uw bruiloft.

Kleed je in voor een repetitiediner voor een bruiloft.

Plan je eigen bruiloft.

Heb een geweldig feestje.

Om kinderen in slaap te laten vallen in de avond vóór Kerstmis.

Om kinderen in slaap te laten vallen in de avond vóór Kerstmis.

Verpak een cadeautje in een tas.

Vind bijpassende geschenken.

Halloween decoratie zelf maken.

Leer kinderen de ware betekenis van het christelijke Pasen.

Kies een cadeau voor je beste mannelijke vriend.

Griezelige Halloween versiering.

Schrijf verjaardagsuitnodigingen.

Een cadeauzakje maken van een wenskaart.

Een Halloween feest organiseren.