Home \ Feestdagen
 

Koop een trouwjurk.

 

Nu je hebt besloten wat voor bruidsjurk je wilt kopen, ben je klaar om te gaan jagen en kopen. Om het winkelen voor uw trouwjurk aangenaam, licht en pijnloos te maken, gaat u niet alleen naar de winkels en wacht u tot de "jurk" in uw schoot valt. Maak een plan!

                 

Procedure .

    
   
 1.            1      Bepaal wanneer u gaat winkelen. Er is geen tijd dat het te vroeg is om te beginnen, maar er is er een die te laat is. Afhankelijk van waar u uw jurk koopt, kan het enkele maanden duren voordat uw jurk wordt besteld en verzonden. Vanaf dat moment duurt het enkele weken voordat uw naaister de wijzigingen heeft aangebracht. Je moet ongeveer 9 maanden voor je bruiloft beginnen met winkelen, maar het liefst nog eerder. Het is geen probleem om vroeg, zelfs een jaar te beginnen voordat u er daadwerkelijk een bestelt. Maar maak niet de fout om het nu te kopen. Het laatste dat je wilt is dat je twee jaar voor je huwelijk een jurk koopt waarvan je denkt dat het je droomjurk is, en realiseer je dan in de zomer dat je echte droomjurk net is gemaakt.       
 2.  
 3.             2      Bedenk waar u wilt gaan winkelen. Dit is waarschijnlijk een beslissing die afhankelijk is van uw budget. Bedenk of u er een wilt kopen in de winkelketens, kleine boetiekjes, enz. Bedenk eens hoe ver je wilt gaan om je jurk op een natuurlijke manier te bekijken. Als je een dure designerjurk wilt, moet je misschien naar New York City reizen om het te proberen. Maar als je winkels als David's Bridal hebt, dan kun je er zeker een bij je in de buurt vinden. In grote steden heeft u toegang tot een hele reeks winkels en boetieks die veel merkkleding dragen, maar die zijn waarschijnlijk duurder.  
    
  • Wees voorzichtig bij online winkelen. Het is erg belangrijk dat u de juiste maat kiest, en dit is het gemakkelijkst als u de jurk daadwerkelijk probeert. Als je niet oppast, kun je je beslissing serieus betreuren en twee keer uitgeven als je de jurk die je online hebt gekocht niet leuk vond en je een nieuwe jurk moest kopen. Als u online koopt, doe dit dan met grote voorzichtigheid.
  •  
  • Veel bedrijven vereisen niet dat u een afspraak maakt, maar u moet er wel een krijgen. U zorgt er dus voor dat u niet een uur hoeft te wachten, terwijl de hulpverlener andere klanten met een afspraak helpt. Mensen met afspraken worden altijd als eerste bediend.
  •  
  • Sommige mensen beweren dat ze slechte ervaringen hebben gehad met winkelketens, zoals winkelbedienden die onbeleefd of onbehulpzaam waren. Het kan hoe dan ook komen. Het goede nieuws is dat deze winkels altijd een andere winkel in de buurt hebben en je kunt altijd gewoon naar de andere gaan. Als de verkoper / verkoper die je bedient niet aardig is en je niet naar de andere winkel wilt gaan, vraag er dan om. Als je je ongemakkelijk voelt om om een ​​andere verkoper te vragen, verlaat je het bedrijf en klaag je over hem / haar in een anoniem Feddback-formulier. Geen verkoper heeft het recht onbeleefd te zijn tegen een bruid!
  •  
  • Sommige winkels laten je niet alleen door de rijen kleren gaan en rondzoeken. Ze zullen je om een ​​beschrijving vragen van wat je zoekt en dan iets brengen waarvan ze denken dat je ze leuk vindt. Als je het idee echt niet leuk vindt dat je niet alleen kunt rondkijken, vermijd deze bedrijven dan. Als dit belangrijk voor u is, belt u eerst en informeert u.
  •  
  • Grote winkels in pakhuisstijl zijn uitstekende plaatsen om bruidsjurken te vinden. Ze hebben kleding voor elk budget en laten je meestal zo lang als je wilt door de rijen kijken en proberen zoveel jurken als je wilt.
  •  
  • Op zoek naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in uitgeleende kleding. Dit kan een geweldige oplossing zijn voor een bruid wiens budget een beetje kleiner is. Mannen lenen pakken - waarom kan je geen jurk lenen?
  •  
         
 4.  
 5.             3      Neem alles wat u nodig heeft.  
    
  • Zorg dat iemand met je meekomt. U hebt beslist nog een andere mening nodig naast de verkoper. Maar maak niet de fout om je moeder, je bruidsmeisje, je andere bruidsmeisje of het kleine zusje van je bruidsmeisje mee te nemen. Niet alleen zullen ze je in de weg staan, ze zullen nergens iets mee eens zijn en hoogstwaarschijnlijk zal minstens één van hen niet van een enkele jurk houden die jij probeert. Het is waarschijnlijk het beste om er een te nemen (of misschien twee, bijvoorbeeld, je moeder en een bruidsmeisje) wiens mening je echt vertrouwt en waardeert.
  •  
  • Als het is toegestaan, neem dan een camera (bij voorkeur een digitale camera) zodat je foto's kunt maken van elke kleding die je het leukst vindt, zodat je ze later kunt bijhouden. Je zult waarschijnlijk veel kleding proberen tijdens je zoektocht, en je zult waarschijnlijk net zo snel de details van elk stuk vergeten terwijl je probeert degene die je leuk vindt. Als je foto's hebt, kun je ze later onthouden en vergelijken, zodat je je keuzes kunt verfijnen. Als je geen foto's mag maken, maak dan een lijst van de ontwerpers, het referentienummer van de jurk of de naam zodat je het later online kunt vinden en sla de foto's op deze manier op.
  •  
  • Neem een ​​fles water of iets anders om goed gehydrateerd te zijn. Wanneer u kleding probeert, kan dit een tijdrovende oefening zijn en het kan ook een lichamelijke oefening zijn, dus zorg ervoor dat u iets te drinken neemt. Zorg ervoor dat je het ver weg van de kleding drinkt.
  •  
  • Foto's van de kleding die u online of in tijdschriften hebt gevonden, als dat het geval is. Ook al zijn het jurken van een andere ontwerper, de winkel waar je je bevindt, kan je helpen soortgelijke jurken te vinden. Veel winkelketens hebben ontwerpen die een beetje lijken op jurken van dure ontwerpers als een goedkoper alternatief voor bruiden met een kleiner budget.
  •  
  • Als je al om een ​​sentimentele reden (bijvoorbeeld een bepaald paar schoenen, sluiers of sieraden) een bepaald onderdeel hebt gekozen, neem dat dan mee. Als het absoluut noodzakelijk is dat u dit item op uw bruiloft draagt, moet u ervoor zorgen dat uw jurk hier ook in past (hoewel dit uw keuzes aanzienlijk kan verminderen).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bekijk de hele selectie voor lengte, mouwstijl, halslijn, taille, mouw, etc. ). Er zijn honderden stijlen! Bekijk voordat je dit doet een beetje wat mogelijk is met bepaalde stoffen en sneden, maar sluit kleding niet uit van bepaalde sneden, alleen omdat ze niet elk laatste detail bevatten dat je wilt. Als je een jurk ziet die lijkt op de jurk van je dromen, maar mouwen heeft en je een mouwloze jurk wilt, of als je droomjurk aan het eind een enorme trein heeft en je een kortere jurk wilt, dan weet je het Kleermaker vraag of zij dit voor jou kan veranderen. Onthoud echter dat naaisters vaak hoge bedragen vragen voor kleine wijzigingen, dus het is misschien beter om naar een andere jurk te zoeken als u veel dingen zou veranderen. Onthoud ook dat je dezelfde jurk vaak in verschillende kleuren kunt bestellen. Als je kleding online of in de winkel zoekt, mag je een jurk niet negeren, alleen maar omdat hij glanzend wit is en je liever een champagnekleur hebt. Als je het erg leuk vindt, vraag dan of het ook verkrijgbaar is in champagnekleur.        
 8.  
 9.             5      Wees voorzichtig met de verkopers. Laat de verkoopadviseur je nergens over vertellen. Vergeet niet dat veel verkopers op commissiebasis werken. Helaas zullen veel verkopers het niet erg vinden als je er echt mooi uit ziet - ze willen dat je de duurste jurk koopt, hoe je er ook uitziet. Sommigen van hen hebben een oprechte interesse om je te helpen je droomjurk te vinden. Maar neem geen enkel risico en blijf bij uw mening en die van de mensen die u mee heeft genomen.        
 10.  
 11.             6      Laat je niet ontmoedigen. De meeste vrouwen proberen tijdens hun zoektocht vele, veel bruidsjurken. Niet alleen is het niet normaal dat je de perfecte jurk de eerste dag niet vindt, maar het kan ook een waarschuwing zijn dat je een voortijdige beslissing neemt die je achteraf zult betreuren. Sommige vrouwen hebben het geluk om hun jurk te vinden kort nadat ze zijn gaan zoeken, maar het is vaak zo dat ze dit later beseffen, nadat ze naar veel andere jurken hebben gekeken en geen enkele echt vergelijkbaar was met hen gevonden aan het begin. Het maakt niet uit, de slimme shoppers zullen blijven zoeken en later teruggaan naar de jurk, als het echt de 'zeer speciale' is. Verwacht te passen tussen de 30 en 150 jurken voordat je je jurk vindt. Sommige vrouwen proberen honderden jurken. Voel je niet slecht als je maanden op zoek bent en probeer 600 jurken uit voordat je de jurk vindt die voor jou gemaakt lijkt te zijn.        
 12.  
 13.             7      Winkelen in de buurt. Nadat u de jurk hebt gevonden die u op uw speciale dag wilt dragen, moet u denken aan betere prijzen voordat u de definitieve beslissing neemt. Een winkel heeft misschien de jurk verlaagd die je wilt, en je betaalt veel minder dan de eerste winkel. Je kunt je jurk ook online vinden (maar onthoud altijd dat je de jurk echt moet zien en uitproberen voordat je hem online koopt). Als je het niet erg vindt om een ​​jurk te dragen die eerder door een andere bruid werd gedragen, kun je veel geld besparen. Maar je moet onthouden dat dit al eerder is veranderd voor de andere bruid, dus zorg ervoor dat je een zeer gedetailleerde beschrijving krijgt van wat er is veranderd.        
 14.  
 15.             8      Veel plezier! Dit is het moment in je leven waarin je zoveel dure en prachtige jurken kunt uitproberen als je wilt. Je zult de aandacht (in ieder geval in je groep in de winkel) gaan richten en mensen zullen je bijzonder vriendelijk behandelen omdat je een mooie bruid bent. Veel plezier!                  
 16.  
            

Tips .

                  

Waarschuwingen .

             
Feestdagen populair:
Reageer als iemand je feliciteert met je verjaardag.

Kleed je in voor een repetitiediner voor een bruiloft.

Snijd een bruidstaart.

Kerst vieren.

Blaas eieren weg.

Zo vier je het goed.

Hanukkah uitleggen.

Ontdek wat je ouders je voor Kerstmis zullen geven.

Om kinderen in slaap te laten vallen in de avond vóór Kerstmis.

Een traditionele hindoetrouw vieren.

Steek een kaars aan voor Chanoeka.

Bespaar verzendkosten op huwelijksuitnodigingen.

Zoek het exacte tijdstip van uw geboorte.

Snijd een bruidstaart.

Rosh HaShana viert.

Thanksgiving vieren.

Nep een blauwe plek met make up.

Een bruidsboeket met de hand knopen.

Versier een kerstboom op een elegante manier.

Verpak een cadeautje in een tas.

Geschenkmanden maken.