Home \ Feestdagen
 

Start een goblin-jacht.

 

Bent u op zoek naar een nieuwe traditie voor St. Patrick's Day? Hier is iets dat je zou kunnen proberen. Goblins bestaan ​​of bestaan ​​niet, het hangt af van uw standpunt, maar deze jacht gaat over het op een leuke manier vieren van St. Patrick's Day en de kinderen de geest van het festival bijbrengen.

                 

Procedure .

    
   
 1.            1      Sta vroeg op. Vertel de gobliners dat goblins alleen op St. Patrick's Day verschijnen en dat ze de kans niet onbenut laten. Laat ze niet weten dat goblins niet bestaan ​​en dat ouders alles organiseren.       
 2.  
 3.             2      Krijg een netwerk. Deze stap is niet nodig omdat je de goblin misschien niet wilt vangen, wat een goede gedachte is, want dat zou de goblin heel erg van streek maken. In plaats daarvan wil je misschien een camera en een jurk meenemen, zodat je je goed kunt verstoppen.        
 4.  
 5.             3      Bouw je goblin-jachtgroep. Het is veel leuker als twee of meer mensen deelnemen aan de goblin-jacht. Kinderen vinden het misschien leuk als broers en zussen, neven, buren of vrienden langs komen.        
 6.  
 7.             4      Begin met zoeken. Begin buiten, want het is niet meer dan logisch dat goblins het liefst in de natuur zijn. Goblins zijn tenslotte groen en kunnen zich perfect verbergen tussen bomen en grassen.        
 8.  
 9.             5      Zoek naar goblin-sporen. Als je wat ziet, volg ze dan. Leprechauns verliezen soms gouden munten of zelfs chocolademelters!        
 10.  
 11.             6      Wees ervan bewust dat legendes zeggen dat goblins dieren haten. Omdat ze waarschijnlijk bang zijn voor honden, katten, vogels en eekhoorns, is het beter om Bello thuis te laten in plaats van op zoek te gaan naar goblins in de bomen. De beste plaatsen zijn waar geen dieren zijn.        
 12.  
 13.             7      Zoekt op allerlei plaatsen. Ook in lage boomgaten, kleine grotten in de grond of zelfs in kleine gereedschapsschuren. De groepsleider moet bereid zijn om op enge en ongewone locaties te zoeken.        
 14.  
 15.             8      Kijk goed. U kunt zich perfect aanpassen aan uw omgeving. Weet je zeker dat je niemand hebt gezien?        
 16.  
 17.             9      Zoek in de buurt van tuinkabouters als je ze hebt. Goblins kunnen denken dat ze echte dwergen zijn en kunnen proberen hen te vermaken met verhalen of puzzels. Andere goblins, aan de andere kant, kunnen zich beledigd voelen dat sommige van hun vrienden tuinkabouters zijn geworden.        
 18.  
 19.             10      Voer opnieuw in. Als je overal naar buiten hebt gezocht, ga dan terug naar het huis. Misschien zijn ze al binnengekomen?  
    
  • Zoek in de buurt van de deur, ga daar eerst heen.
  •  
  • Volg alle stappen die er ook waren, behalve bij stap 7 natuurlijk.  
     

    Vergeet niet om kleine, groene voetafdrukken bij het huis te zoeken. Als je een goblin hebt gevonden en hem vraagt ​​waar hij zijn goud heeft verstopt, om hem nooit uit het oog te verliezen, anders zou hij je misschien misleiden.  

    
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Waarschuwingen .

                  

Wat u nodig heeft .

             
Feestdagen populair:
Verkleed je als Medusa.

Verkleed je als een zombie.

Bind een groenblijvende krans.

Maak een kunstmatige kerstboom schoon.

Koppelverkoop Kerstmisbogen.

Versier een kerstboom op een elegante manier.

Zeg een huwelijkstoost.

Een verjaardagsfeest plannen in de winter voor tieners.

Ontvang een verjaardagskaart van de president.

Bruidboeketten.

Steek een kaars aan voor Chanoeka.

Snoep maken voor kerst.

Goede partner zijn bij het schoolbal (voor jongens).

Goede partner zijn bij het schoolbal (voor jongens).

Word een goede ceremoniemeester.

Koop een perfect cadeau voor je vroegere liefde.

Elfen en schroothuid.

Kies een cadeau voor je beste mannelijke vriend.

Gooi een afscheidsfeestje.

Griezelige Halloween versiering.

Zich goed gedragen tijdens een zakelijk kerstfeest.