Home \ Feestdagen
 

Host een kleine privé-huwelijksreceptie.

 

U wilt trouwen, maar geeft de voorkeur aan een klein feestje in een privéomgeving. Iedereen bij u in de buurt moet uw beslissing en uw wensen accepteren. Er zijn een paar manieren om een ​​compromis te bereiken zonder de gevoelens van je familieleden te schaden (het hangt af van wat voor soort gezin je hebt). Maak van je kleine feest een onvergetelijke ervaring! Bruiloften worden meestal geassocieerd met een groot feest, hoge uitgaven en veel gasten. Ongetwijfeld is het aan het paar zelf of zij een groot deel van hun bruiloft verdelen, of liever privé houden met familie en goede vrienden. Uw bijeenkomst, uw huwelijksgeloften en uw gevoelens zullen hetzelfde zijn, met of zonder ontelbare gasten. Het is beslist een goede beslissing om gewoon een klein privé-huwelijk te hebben, en niet iedereen zou voor deze oplossing kiezen.

                 

Procedure .

    
   
 1.            1      Vertel uw familie en vrienden dat u een klein huwelijksfeest wilt houden in een privéomgeving en dat u niet van uw mening zult worden afgehouden. Het is jouw huwelijk en jouw beslissing. Vertegenwoordig trots uw standpunt en maak iedereen duidelijk dat er geen planwijziging zal plaatsvinden, ongeacht hoeveel ze u vragen.        
 2.  
 3.             2      Laat familieleden en vrienden suggesties van gastlijsten voorstellen en verzeker hen dat alle mensen die niet direct op de bruiloft worden uitgenodigd, op een later tijdstip worden uitgenodigd voor een informele receptie. Gebruik gelinieerd papier om de gastenlijst te schrijven en te nummeren zodat je weet hoeveel mensen je wilt uitnodigen. Bespreek de gastenlijst met familie en vrienden, maar word niet boos als u wordt gevraagd waarom u deze of die persoon niet wilt uitnodigen. Er kunnen een aantal redenen zijn - het kan zijn dat je de persoon bent vergeten, of dat je hem niet leuk vindt, en dat je hem niet op de bruiloft wilt hebben.       
 4.  
 5.             3      Stel een budget in voor uw bruiloft en huwelijksreceptie. Het moet een bedrag zijn dat haalbaar is voor uw financiële omstandigheden. U kunt een gratis weddingplanner downloaden van internet om te zien hoeveel geld u moet besteden en wat u zonder kunt of kunt doen. Blijf realistisch: zelfs een klein bruiloftsevenement heeft zijn prijs.       
 6.  
 7.             4      Kies een locatie die geschikt is voor kleine evenementen. Naast herbergen, privétuinen en openbare parken in uw stad, is er ook de mogelijkheid om te vieren in een trouwkapel, op een wijnmakerij met een prachtig uitzicht, of in een clubhuis. Er zijn veel ongewone plaatsen waar je meestal geen bruiloften of recepties viert. Als u in een kerk of synagoge wilt trouwen, plaatst u de ceremonie in de kleine kapel in plaats van het grote heiligdom.       
 8.  
 9.             5      Organiseer catering die voldoet aan de behoeften van uw gasten. Een groot feest moet alle smaken dekken, maar op een kleinschalige bruiloft kunt u de gelegenheid aangrijpen om een ​​menu te maken met het favoriete voedsel van uw familie en vrienden.       
 10.  
 11.             6      Laat uw gasten tijdens het evenement enkele woorden zeggen en hun gevoelens uiten. Er moet een ontspannen, informele sfeer zijn. Maak van deze dag een levenslange herinnering die staat voor liefde en acceptatie.       
 12.  
 13.             7      Bereid een video of diavoorstelling voor van de hoogtepunten van uw gezinsleven. Toon gebeurtenissen uit het verleden en prestaties die u als gezin verbinden.       
 14.  
 15.             8      Dans met elk gezinslid, heb plezier en geniet elke seconde!                  
 16.  
             

Tips .

      

            

Waarschuwingen .

             
Feestdagen populair:
Maak een luiertaart motorfiets of een luier motorfiets.

Zing Happy Birthday.

Vier een groene kerst.

Dierkostuums maken.

Maak een kunstmatige kerstboom schoon.

Maak een Halloween kostuum.

Leer kinderen de ware betekenis van het christelijke Pasen.

De herfstzonnewende vieren.

Maak spinnenweb.

Een make up voor een zombie maken.

Doe vloeipapier in een geschenkzak.

Sage branden.

Ontdek wat je ouders je voor Kerstmis zullen geven.

Een bruidsboeket met de hand knopen.

Een traditionele Paaszondag vieren.

Kies een cadeau voor je beste mannelijke vriend.

Organiseer een repetitiediner voor een bruiloft.

Maak het Pocahontask kostuum uit de Disney film zelf.

Bedek een tafel voor een theekransje.

Koop een trouwring.

Diwali viert.