Home \ Feestdagen
 

Snelle vampiertanden maken

 

Veel geld uitgeven aan vampiertanden is helemaal niet nodig. Met kunstnagels, tandwax of gewoon een rietje kun je dit kostuumfeest, Halloween of gewoon een goede oude dinsdagmiddag op de juiste manier laten kloppen zonder je portemonnee te pakken. Zie stap 1 van elk van onderstaande methoden om aan de slag te gaan!

              

Procedure

    

    1      Met kunstnagels  

    
   
 1.            1      Koop een set witte kunstnagels! Hoe beter ze overeenkomen met de natuurlijke kleur van je tanden, hoe beter. Je zou ze kunnen schilderen, maar dat smaakt raar en kan door je speeksel lekken. Als je geen wit vindt, zoek dan naar een heldere vleeskleur!  
    
  • Een standaardkit uit de apotheek is genoeg - geen reden om hier te stoppen! Je gebruikt er toch maar twee.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vind de nagels die bij uw hoektanden passen! Er zijn spijkers in verschillende maten in je verpakking, dus zoek die uit die bij jouw hoektanden passen - dat zijn degenen die een beetje puntig zijn! Sommige mensen kunnen zelfs de nagels over hun tanden klikken. Kun je haar vasthouden zonder haar vast te houden?  
    
  • Als je wilt, kun je ze ook op je laterale snijtanden plaatsen (dit zijn de tanden links en rechts van je twee voortanden). Dit is voor sommige mensen beter zichtbaar en ziet er goed uit.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestand naar een tip! Je kunt een nagelknipper gebruiken als je geen tijd of geduld hebt, maar een bestand zou beter zijn. Je kunt ze zo scherp maken als je wilt, zorg er gewoon voor dat ze bij elkaar passen!        
 6.  
 7.             4      Plak met wat kunstgebitkleefmiddel! Je hebt niet veel nodig - slechts een druppel! Elke kleur wordt gebruikt, maar u kunt het best contact opnemen met lijm, die wit of helder is.  
    
  • Gebruik geen nagellak ! Of superlijm. Of een ander soort lijm, trouwens. Ze zijn niet alleen giftig, maar je krijgt ook kunstmatige spijkers op je tanden die je niet doodt.       
  •  
  • Dit werkt geweldig als je goed praat en drinkt, maar probeer te voorkomen dat je te veel eet wanneer je erin zit! Je wilt je nagels niet inslikken!       
  •  
                   
 8.  
             

    2      Met accolades  

    
   
 1.             1      Neem een ​​klein aantal beugels of was en rol het in een bal! Het zou ongeveer de helft van een erwt moeten zijn. En dat is niet alleen bij tandartsen! Je kunt het kopen bij de meeste winkels in de tandheelkundige afdeling met de tandpasta's. Wie zou dat gedacht hebben?        
 2.  
 3.             2      Zet de was op je hond! Laat de was eruitzien als een hoektand! Hoe groot en afschuwelijk wil je hem? Zorg dat je het bij de hand hebt, zodat je kunt praten!        
 4.  
 5.             3      Bijt om de was achter de tand te vormen! Zorg ervoor dat het goed in uw mond zit. Als dat niet het geval is, voelt het onstabiel aan en kunt u mogelijk uw mond niet sluiten zonder het te verplaatsen. Je wilt nog steeds praten!        
 6.  
 7.             4      Zuig voorzichtig op de tand met de was en probeer een vacuüm te creëren! Hierdoor blijft de wax beter op je tanden plakken. Het laatste wat je wilt, is dat het beweegt, uitvallen of voorkomen dat je spreekt zonder te lispelen.  
    Vampiers, die dat zeggen, zijn helemaal niet chagrijnig. Thie maar oma doet het!  
         
 8.  
 9.             5      Herhaal aan de andere kant! Start dan iedereen gek, kijk in hun nek en zo! Probeer gewoon te vermijden om teveel met ze te eten - de gevel kan afbrokkelen als je op popcorn bijt en je tanden vliegen naar buiten.        
 10.  
             

    3      Met een rietje  

    
   
 1.             1      Snijd de punt van een rietje net voor het stuk af, dat buigbaar is! Je zou een rietje kunnen nemen zonder te knikken, maar de bovenkant van de flexibele steel heeft precies de juiste maat. Heb je die niet? Snij een stro van je stro af dat ongeveer 5 cm lang is!  
    
  • Logisch gezien neem je liever een wit rietje. Rode strepen "kunnen" bloed zijn, maar alleen de zwakste peer wordt voor de gek gehouden.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vouw het dubbel en snijd de open uiteinden op een punt! Buig deze in het midden, maak een vouw en knip beide uiteinden op een punt! Je kunt het superscherp en lang doen, of je kunt het subtieler maken. Hoe steil wil je de hoek hebben?  
    
  • Doe dit op beide helften van het rietje, zowel op en neer!       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Haal ze uit elkaar en snijd een kant af! Ze moeten voldoende verzwakt zijn zodat ze een beetje loslaten. Je hebt nu twee Fang-achtige caps voor je tanden. In plaats van de voorkant en achterkant achter te laten snijd je elk een hoektand af en laat je een band rond de tanden hangen!  
    
  • Als je beide kanten hebt, zie je twee verschillende hoektanden op elke tand. Op deze manier blijft de hoektand met de stro stro die rond de rug loopt, en de hoektand steekt alleen aan de voorzijde uit.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Zet ze op uw hoektanden! Dit zijn de tanden die van nature al een tip hebben. Je zou het op andere tanden kunnen zetten als je er zin in hebt, maar dat brengt het vampierpunt niet over.  
    
  • Deze zijn niet erg stabiel. Je kunt praten en drinken (idealiter met een rietje) en als je eet, probeer dan achter in je mond te eten! Het voordeel van deze tanden is dat ze supereenvoudig te verwijderen en opnieuw in te brengen zijn!       
  •  
         
 8.  
             

Tips

                  

Waarschuwingen

                  

Wat u nodig heeft

             
Feestdagen populair:
Kies een cadeau voor je baas.

Schrijf een toespraak als beste man.

Verpak een cadeautje in een tas.

Maak een kerstmuts.

Een Halloween feest organiseren.

Adres huwelijksuitnodigingen.

Vier de zilveren bruiloft van je ouders.

Geschenkmanden maken.

Snelle vampiertanden maken.

Nep een blauwe plek met make up.

Bind een groenblijvende krans.

Verkleed je als Pocahontas.

De juiste garderobe voor gasten.

Snoep maken voor kerst.

Kerst vieren.

Plan je eigen bruiloft.

Plan een mooie Valentijnsdag met een laag budget.

Maak een kunstmatige kerstboom schoon.

Koop een perfect cadeau voor je vroegere liefde.

Geef een verjaardagsfeestje.

Versier een kerstboom op een elegante manier.