Home \ Feestdagen
 

Blaas eieren weg.

 

"Geblazen" eieren zijn vaak nodig voor knutselprojecten die lege, complete eischalen gebruiken. Deze kunnen jarenlang worden bewaard, zonder dat het eiwit en de dooiers de eieren niet bederven. Als u effectieve technieken voor het blazen met eieren wilt ervaren, lees dan dit artikel.

                

Procedure .

    
   
 1.            1      Naai twee gaten in een rauw ei van normale grootte. Maak er een aan elk uiteinde. Voel eventuele zwakke plekken rond de eierschaal - soms zijn ze zichtbaar in lichtgrijze kleur. Als u er geen kunt vinden, raakt u gewoon het midden van het einde van het ei.  
    
  • Pak het ei stevig vast in de niet-dominante hand (maar breek het niet!) Terwijl je de spijker steekt met je dominante hand. Betrek de nagel langzaam en met gelijkmatige druk.
  •  
  • Eieren hebben meestal een kleiner en geslepen uiteinde. Naai een klein gaatje dat niet veel groter is dan de diameter van de nagel. Maak het gat aan de andere kant ongeveer twee keer zo groot. Daar zal het binnenste van het ei tevoorschijn komen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Steek een naald, draad, paperclip, tandenstoker of kleine ballonpomp door het grotere gat. Leid het eigeel en breek de vliezen die het samenhouden. Steek hem in en trek hem er weer uit.        
 4.  
 5.             3      Bepaal hoe je de eieren eruit wilt blazen. De traditionele methode gebruikt een klein rietje (zoals de dunne rietjes die je in elk café kunt vinden) en lucht uit de mond, maar je kunt ook een spuit gebruiken om lucht in het gat te duwen. Als u uw mond niet wilt gebruiken, kiest u een hulpmiddel uit de volgende stappen:  
    
  • Een oorballonspuit
  •  
  • Eén injectiespuit (zonder naald)
  •  
  • Een lijmspuit
  •  
  • Een "eierblazer"
  •  
         
 6.  
 7.   4      Bereid een schone, grote kom voor om de binnenkant van het ei te vangen. Houd het ei recht boven de kom wanneer je blaast. Als u schone materialen gebruikt, kunt u dit gedeeltelijk losgeklopte eigeel en eiwit gebruiken voor andere gerechten.     
 8.  
 9.   5      Als u de traditionele methode wilt gebruiken, houdt u het dunne rietje vast in het kleine gaatje. Blaas lucht door het rietje in het ei en laat het binnenste uit het grotere gat stromen. Doe dit totdat het ei leeg is.     
 10.  
 11.             6      Als u een spuit of een speciale eierblazer wilt gebruiken, houdt u het gereedschap tegen het kleine gaatje in het ei. Druk lucht of water door het gat om de binnenkant van het ijs eruit te krijgen. Als u water gebruikt, kunt u de eieren niet gebruiken voor een toekomstig recept. Herhaal totdat de hele inhoud van het ijs uit is.        
 12.  
 13.             7      Neem een ​​glas water en giet het over de eierschaal om het af te spoelen. Neem vervolgens het rietje of de spuit om het water en eventuele overgebleven dooiers / bliezen weg te blazen. Schud zachtjes en herhaal totdat het ei helemaal schoon is.        
 14.  
 15.             8      Droog de intacte eierschalen. Plaats desgewenst alle eierschalen 15-30 seconden in de magnetron of bak ze 10 minuten in een oven van 300 ° F. Dit kan ze sterker maken.  
    
  • Je kunt ook 2-3 dagen goed uitlekken (grotere opening naar beneden).
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

                  

Waarschuwingen .

                  

Wat u nodig heeft .

             
Feestdagen populair:
Verkleed je als een kat.

Zing Happy Birthday.

Een Halloween feest organiseren.

Bespaar verzendkosten op huwelijksuitnodigingen.

Een spookhuis bouwen.

Maak een grappige toespraak als een vriend van de bruidegom.

Maak een luiertaart motorfiets of een luier motorfiets.

Plan je eigen bruiloft.

Bepaal wanneer Pasen is.

Maitanz.

Make up voor een bruiloft.

Wees gelukkig als alleenstaande Valentijnsdag.

Maak het Pocahontask kostuum uit de Disney film zelf.

Blaas een hardgekookt ei uit.

Elfen en schroothuid.

Maak een geschenkdoos met meerdere niveaus.

Maak een paasmandje.

Stap in de kerstsfeer als je het gevoel voor Kerstmis kwijt bent.

Bouw een kist.

Jurk voor het Oktoberfest.