Home \ Gezondheid

Vergeten om de NuvaRing te verwijderen - en nu? ,

Nuvaring is een populair anticonceptiemiddel. Na 21 dagen moet het worden verwijderd, maar wat als je bent vergeten het te verwijderen?

Nuvaring is na 21 dagen verwijderd.

 

Net zoals de pil bevat de Nuvaring hormonen die helpen bij het voorkomen van zwangerschap. Deze worden echter in een veel lagere dosis gegeven en hebben dus minder bijwerkingen. Bovendien hoeft u er niet over na te denken om het dagelijks in te nemen.

 

De vaginale ring wordt in de vagina ingebracht en kan daar 21 dagen blijven. U hoeft alleen maar te denken aan invoegen en verwijderen.

   

Nadat de 21 dagen zijn verstreken, wordt de ring verwijderd en wordt een onderbreking van één week gehandhaafd, net als bij de klassieke pil. Uw onttrekkingsbloeding begint in deze periode. Breng aan het einde van de week de ring weer zoals gebruikelijk aan. Dit is ook mogelijk als u nog steeds uw menstruatie heeft. U hebt alweer een veilige bescherming tegen zwangerschap.

 

Als u bent vergeten Nuvaring te verwijderen, is dat niet slecht. Het kan tot vier weken in de vagina blijven zonder de anticonceptieve bescherming te beïnvloeden. Verwijder het na het noteren en plaats de week zonder ringen.

 

Als u het al lang vergeten bent en de vier weken zijn verstreken, ga dan naar een gynaecoloog. In dit geval kan het heel goed zijn dat de anticonceptiebescherming niet langer voldoende was. Zwangerschap moet in dit geval worden uitgesloten voordat de nieuwe ring wordt ingebracht.

     

U bent vergeten de Nuvaring te gebruiken.

 

Het kan gebeuren dat je niet alleen vergeet om de Nuvaring te verwijderen, je kunt het invoegen vergeten. Om ervoor te zorgen dat de anticonceptiering goed werkt, is het belangrijk dat u zich houdt aan de tijden in de bijsluiter.

 

Na een pauze van een week moet deze worden hersteld, ongeacht of u uw menstruatie heeft of niet. Over het algemeen moet je de ring dezelfde dag op dezelfde tijd weer aandoen. Als u deze op een dinsdag om 20.00 uur verwijdert, moet u deze dinsdag om ongeveer 20.00 uur een week later opnieuw plaatsen. Dit is de manier waarop routine naar je sluipt en het effect wordt niet verslechterd.

 

Als u merkt dat u bent vergeten hoe u deze moet invoegen, neem dan zo snel mogelijk contact met hen op. Bovendien moet u in dit geval de komende zeven dagen een condoom gebruiken. Alleen dan wordt adequate bescherming geboden door de hormonen.

 

Kortom, preventie van Nuvaring is eenvoudig. Of hij geschikt is voor u of niet, moet u verduidelijken met uw gynaecoloog. Sommige vrouwen houden er niet van omdat ze bang zijn om het te verliezen. Daarom moet u zelf ontdekken of dit soort anticonceptie geschikt is voor u.

Gezondheid populair:
Bloedgroepdieet gebruik de tabel met voedingsmiddelen op de juiste manier.

Zoek uit of een persoon een hersenschudding heeft.

Vermijd krampen in de benen of voeten in het bed.

Toenemend ondergewicht.

Knip de moedervlek uit die het waard is om te weten.

Gonnoroea behandelen.

Hoe ontwikkelt tonsillitis zich Informatief.

Een Voldyne 5000 gebruiken.

Bepaal de noodzaak van een brace.

Hoe kussens te helpen bij rugpijn.

Lymftape op de knie daar moet je je bewust van zijn.

Verhoog het goede cholesterol.

Essentiële oliën aanbrengen.

Ankle Break Genezingstijd en gedragstips.

Ontdoe je van mee eters als je een gevoelige huid hebt.

Vermijd depressie als gevolg van een chronische ziekte.

Urinemonster dit is hoe urineren werkt.

Behandel tekenbeten.

Hoe lang overleven teken in het appartement Wetenswaardigheden over teken.

Ontlast de jeuk bij muggenbeten.

Zinkzalf tegen littekens Om acne littekens te kalmeren.