Home \ Hobby's

Maak je eigen warmwaterkruik - instructies.

Of het nu een mooi cadeau is of voor eigen gebruik - maak van een warmwaterkruik gemaakt van vilt om een ​​echte warm waterfles van rubber in te pakken.

Wat u nodig hebt :.

Knipinstructie voor een warmwatervat van vilt.

 

Omdat een met heet water gevulde warmwaterkruik op de huid ongemakkelijk is en zelfs brandwonden kan veroorzaken, biedt deze een huidvriendelijke hoes. U kunt zelf een vilt bedekken voor uw warmwaterkruik om deze te verfraaien met individuele patronen en motieven.

 
   
 1.   Knip recht knippen. Kies een ambachtelijk vilt in je favoriete kleur om een ​​warmwaterkruik te maken. Voeg hiervoor de warmwaterkruik toe om de benodigde afmetingen te bepalen. Leg de warmwaterkruik op het vilt en volg de omtrek met een viltstift. Traceer gewoon het lichaam van de warmwaterfles naar de buitenranden van de "flessenschouders". Je kunt het knelpunt redden. Teken de contouren met het oog een beetje groter of u kunt de omtrek vergroten met 1 - 1,5 centimeter voor de naadtoeslag.
 2.       
 3.   Knippen. Maak een voor- en een achterkant en knip ze af met een scherpe schaar.
 4.  
 5.   Ontwerp heet waterfles. Nu is er veel vraag naar uw ideeën: verfraai de warmwaterkruik met een naam of letters, of met schattige motieven, zoals een dier, een kroon of een symbool. U kunt ook een reeds voltooide toepassing naaien. Gebruik textielverf of knip de motieven van verschillend gekleurd vilt uit om ze aan de voor- en achterkant van de warmwaterkruik te bevestigen.
 6.  
 7.   Naai op motieven . Het is het beste om viltmotieven met de hand of met de naaimachine op de warmwaterkruik te naaien - dit zorgt ervoor dat ze niet losraken, zoals het geval kan zijn bij frequent gebruik of de warmte van de warmwaterkruik.
 8.              
 9.   Substantie-additief. Om een ​​goede warmwaterkruik in de vilten hoes te plaatsen en deze weer eruit te kunnen halen, moet je op de flessenschouders (op de viltsjabloon zelf) een extra doek naaien dat net zo breed is als de viltmal (er bestaat al naadtoeslag!) Enzovoort hoog als de bottleneck is. U kunt deze stof vervolgens samen trekken, met een tape sluiten en indien nodig opnieuw openen om de warmwaterkruik te verwijderen. Besteed aandacht aan een hitte-ongevoelig materiaal. Het is het beste om een ​​puur katoenen weefsel te nemen.
 10.  
 11.   Naai de hoes aan elkaar. Vervolgens moet u de klep van de warmwaterkruik samen naaien. Naai eerst de katoenen stof aan de voor- en achterkant van het viltkussen en plaats vervolgens de twee goede kanten op elkaar om de buitenranden aan elkaar te naaien.
 12.  

Kaart met deksel en uw warmwaterkruik is bijna klaar. Neem een ​​koord of een wolgaren of naai een tape van de reeds gebruikte katoenen stof om de warmwaterkruik te sluiten.

Hobby's populair:
Bouw een vlieger voor kinderen.

Maak de fles met warm water zelf vilt.

Je eigen verhalen schrijven zo gebruik je de tools van de auteurs.

Maak een achthoek.

BBQ als een kit daar moet je op letten.

Gebreide babyjurk instructies.

Wat draag ik voor het Oktoberfest Stylingtips voor mannen en vrouwen.

Non: maak kleding als kostuum zo is het gedaan.

Maak je eigen brandstofcel.

Maak een ninja masker.

Learn to Oboe daar moet je je bewust van zijn.

20 omhoog regels.

Oude omlijstingen in stijl bewerken zo is het gedaan.

Hoe een cirkelrok naaien.

Maak een vliegtuig uit snoep.

Ambachten met senioren twee suggesties voor grote knutselrondes.

Maak een windmolen.

Rap stappen.

Zwangerschapskleding naaien Naai instructies voor een stretchbroek met elastische inzet.

Maak een draadpop.

Evergreen Snowball Cut & amp; Care.