Home \ Persoonlijke
 

Slimme kapsels voor elke dag.

 

Wij meisjes willen mooie, opwindende kapsels die we op het werk of op school kunnen dragen. In dit artikel vindt u suggesties voor geweldige haarstijlen die snel en gemakkelijk te stylen zijn.

                  

Procedure .

    
   
 1.             1      Bepaal wat het beste bij je haar past. Een kapsel dat je elke ochtend in 10 tot 15 minuten kunt laten eindigen, past niet in elk haartype. Als je bijvoorbeeld heel sterk, krullend haar hebt, heb je elke ochtend veel meer nodig als je het eerst moet gladstrijken. Het enige wat u hoeft te doen, is de zak met trucs pakken, als u uw haar wilt stylen volgens het type haar en u op lange termijn haarschade voorkomt. Dit artikel laat je verschillende stijlen zien, kies er gewoon een die het beste bij je haar past!        
 2.  
             

    1      Paardenstaarten  ,

    
   
 1.            1      Probeer een paardenstaart. Elke haarlengte, behalve natuurlijk van zeer kort haar, is geschikt voor een paardenstaart. Er zijn veel verschillende manieren om een ​​paardenstaart er uniek uit te laten zien. Hier zijn een paar voorbeelden.       
 2.  
 3.             2      Glad gekamd of verward. Voor een vlotte look, neem je het haar met één hand en houd je het ongeveer op de hoogte waar de vlecht moet beginnen. Kam nu je hele haar vanaf de basis in de paardenstaart met je andere hand. Voor een zwoele look, houd je je haar op zijn kop en verpest het. Gebruik wat lichte haarspray of volumespray. Bind de paardenstaart zonder het haar te kammen.        
 4.  
 5.             3      Hoog of laag. Trek de vlecht aan de bovenkant, aan de hals of ergens daar tussen aan.        
 6.  
 7.             4      Draag een zijvlecht. Probeer de paardenstaart achter je oor te binden, of verplaats hem enkele centimeters zijwaarts. Wat je ook doet, het moet er opzettelijk uitzien - het moet er niet uitzien dat je geen idee hebt hoe je een vlecht moet binden.        
 8.  
 9.             5      Laat een paar dingen rondhangen. Als je stappen of een pony hebt, of als je gewoon een relaxte look wilt, laat je een paar dingen rondhangen. Je kunt ze bewerken met een krultang of een stijltang, of laat het gewoon zo liggen.        
 10.  
 11.             6      Voeg volume toe. Voor een trendy mod-uiterlijk creëert het stylen van je haar een soort bult voordat de vlecht nadert. Kam het haar terug waar je een beetje volume wilt en fixeer het met haarlak. Je kunt ook een schattige haarband dragen.        
 12.  
 13.             7      Verberg de haarband. Met lang haar en een paar haarspelden bedek je het haar dat je haar bij elkaar houdt. Trek een lange, middelzware streng uit de onderkant van de vlecht. Weef de streng zo vaak mogelijk rond de hals van de vlecht en bevestig deze aan de onderkant van de vlecht.        
 14.  
 15.             8      Maak een halve paardenstaart. Neem het haar bovenaan de nek en laat het loskomen. Bevestig de vlecht met een haarband of een haarclip. Dit geeft je een ontspannen uitstraling zonder dat je haar in je gezicht valt.        
 16.  
 17.             9      Maak twee vlechten. In plaats van alleen een paardenstaart, kunt u aan beide kanten vlechten dragen. Maar pas op - een paardenstaart kan worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden, maar twee staartjes zijn vaker te zien in tieners, kleine meisjes of bij het verkleden.        
 18.  
             

    2      Reparaties en updos  ,

    
   
 1.             1      Pin-up je haar. Een Dutt is niet alleen voor plechtige gelegenheden. Hier zijn een paar manieren waarop je het broodje elke dag kunt dragen.        
 2.  
 3.             2      Gebruik haarbanden of haarspelden. Nadat u uw haar in een vlecht hebt vastgebonden, omwikkeld en om de vlecht hebt gewikkeld, kunt u het knotje aan een andere haarband (geen rubber) of beugels vastmaken. Met haarspelden zit Dutt veiliger, met een haarband benadering lijkt een beetje kleiner. Probeer wat het beste bij je past.        
 4.  
 5.             3      Netjes of verward. Een net, gestructureerd knotje wordt gewoonlijk een balletknotje genoemd, omdat veel balletdansers dit kapsel verkiezen. Om deze look te bereiken kam je je haar grondig, maak je je haar strakker terwijl je het ronddraait en gebruik je haarspray. Je kunt ook een rommelig knotje maken door het op een willekeurige manier te draaien en vast te pinnen. Een rommelig broodje ziet er goed uit op krullend of golvend haar.        
 6.  
 7.             4      Hoog of laag. Net als bij een paardenstaart, kun je ook een broodje in het hoofd, de nek of ergens daar tussenin dragen.        
 8.  
 9.             5      Draag hem zijwaarts. Als je een side-chop kiest, draag hem dan laag en net achter je oor - een hoge zijhak ziet er vreemd vanaf de zijkant.        
 10.  
 11.             6      Laat een paar dingen rondhangen. Als je stappen of een pony hebt of als je alleen een iets minder gestructureerde look wilt, maak dan een paar strepen los. Je kunt het gladstrijken, een krultang gebruiken of het gewoon zo laten.        
 12.  
 13.   7      Maak een gevlochten knot. Combineer je haar in een paardenstaart en vlecht het dan. Bind de vlecht samen vast. Keer de vlecht om de vlecht tot een knot. Bevestig vervolgens met haarclips.     
 14.  
             

    3      Vlechten  ,

    
   
 1.             1      Lichen je haar. Er zijn veel verschillende manieren om je haar te vlechten. Als je ze onder de knie hebt, kun je de technieken toepassen op de dagelijkse haarstyling. Hier zijn een paar eenvoudige methoden:        
 2.  
 3.             2      Maak een eenvoudige gevlochten vlecht. Als je nieuw haar bent, maak dan eerst een paardenstaart, halve paardenstaart of twee staartjes vast voor meer ondersteuning. Neem drie strengen haar en vlecht ze als volgt. Bind het uiteinde met een haarband (geen rubber). Als je deze techniek onder de knie hebt, vlecht dan een vlecht van open haar om een ​​gehavende, minder gearticuleerde look te krijgen.  
    
  • Korstmos veel kleine vlechten met de lokken boven je gezicht. Leg ze in tegenovergestelde richtingen op elkaar - bijvoorbeeld zet de eerste vlecht links, de tweede rechts, enzovoort. Combineer het haar vervolgens in een diepe paardenstaart of knot.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Maak een Franse vlecht. Een Franse vlecht is gebaseerd op een eenvoudige vlecht en omvat het haar dichtbij de haarbodem.  
    
  • Probeer een volledige Franse vlecht of verdeel het in twee vlechten.
  •  
  • Je kunt ook een middenstuk tekenen, twee Franse vlechten vlechten tot je de achterkant van het hoofd bereikt en de twee vervolgens in een losse paardenstaart binden.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Leer een visgraatvlecht vlechtwerk. Een visgraatstaart lijkt ingewikkeld, maar het is gemakkelijk als je het eenmaal onder de knie hebt. Voor een nette look, combineer je het haar eerst tot een paardenstaart. Voor een strubbellook begin je in het nekgebied met de korstmossen. Een aan de zijkant gevlochten visgraatpatroon dat over de schouder wordt gedragen, is momenteel in zwang.        
 8.  
 9.   5      Maak een halo-vlecht. Dit werkt alleen met heel lang haar. De halo-vlecht ziet er nobel uit, maar is gemakkelijk te vlechten.  
    
  • Neem een ​​deel van je haar opzij.
  •  
  • Het haar dat je niet hoeft te vlechten, je hangt op.
  •  
  • Begin met een gewone vlecht.
  •  
  • Als je klaar bent, leg het dan over je hoofd naar de andere kant.
  •  
  • Bevestig de vlecht met een haarclip.
  •  
  • Herhaal dit aan de andere kant.
  •  
  • Klaar! Fixeer het kapsel indien nodig met haarlak. Het zou ook zo moeten zijn.
  •  
         
 10.  
             

    4      Draag het haar open  ,

    
   
 1.             1      Draag je haar open. Dit is een klassieke look die haarschade voorkomt die wordt veroorzaakt door elastiekjes. Hier zijn enkele ideeën.        
 2.  
 3.             2      Strijk je haar glad. Om je haar recht te trekken, droog het met een föhn en een ronde borstel, of gebruik een steiltang. Vrouwen met een anti-transpirant haar nemen het eerst en gaan daarna verder met de stijltang. Gebruik een hittebeschermingsspray.        
 4.  
 5.             3      Draag krullen. Gebruik een krultang of een crêpe-ijzer om droog haar te krullen. Ook met deze methode moet je niet zonder een hittebeschermingsspray doen.  
    
  • Voor krullen zonder warmte, was je je haar de avond ervoor. In handdoekdroog haar maakt u nu kleine knoedels door uw haar en fixeert u deze met gel, mousse of haarlak. Open de degen de volgende ochtend en maak je haar kapot. Niet uitkammen!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Golvend haar dragen. Om wat golven in je haar te krijgen, droog je het met een föhn met een diffuser. Breng het aan in de buurt van de haarlijn.  
    
  • Om ongeklede golven te krijgen, vlecht het natte haar in gewone vlechten of Franse vlechten. Maak de vlechten de volgende ochtend los en recht het haar een beetje. Niet uitkammen!
  •  
         
 8.  
             

    5      Accessoires toevoegen  ,

    
   
 1.             1      Accessoires toevoegen. Een of twee goedgekozen accessoires kunnen je kapsel mooier maken. Een accessoire - of hooguit twee - is voldoende.        
 2.  
 3.             2      Gebruik loops. Als je je haar in een paardenstaart of knotje doet, doe er dan een strik op. Je kunt de lus gebruiken om een ​​rubberen band te bedekken of alleen de lus alleen gebruiken.        
 4.  
 5.             3      Draag een haarband. Haarbanden kunnen mooi of eenvoudig zijn en worden gedragen met open of gebonden haar. Probeer het uit als je de beugel liever dichtbij de haarlijn of verder achter op het hoofd draagt.        
 6.  
 7.             4      Gebruik clips, kammen of haarclips. Je kunt ze gebruiken om je haar te positioneren of het eenvoudig decoratief te dragen. Pas op dat de kleur van de accessoires niet bijt op de kleur van je haar of je outfit.        
 8.  
            

Tips .

                  

Waarschuwingen .

                  

Wat u nodig heeft .

             
Persoonlijke populair:
Kleur je wenkbrauwen.

Maak de wenkbrauwen dikker.

Maak een eenvoudige paardenstaart.

Behandel zweethanden.

Houd geverfd haar gezond.

Voer de metingen uit voor een toplaag.

Zorg voor een zachte huid op de benen.

Stijl kort haar.

Herken een gesmede Gucci riem.

Zachte huid voor baby's.

Haarspray maken.

Het haar van een meisje knippen.

Verwijder schalen met azijn.

Zorg voor de nagelriemen.

Krijg binnen twee weken een lichtere huid.

Maak je eigen lipgloss zonder bijenwas.

Scheur vermoeide ogen en word wakker.

Tatoeages verwijderen.

Kleur je haar met wasbare viltstiften.

De coolste meid zijn op een feestje.

Versnel de wimpergroei.