Home \ Persoonlijke
 

Boxvlechten vlechtwerk.

 

Box Braids kan je de bohemian chic geven die je altijd al had gewild en het dagelijkse stylen een stuk eenvoudiger maken. Het kan erg duur zijn om dat soort vlechten in de schoonheidssalon te doen. Het is ook mogelijk om dit kapsel thuis te creëren door kunstmatig haar met wat geduld in je eigen haar op te nemen. Zo krijg je in een mum van tijd prachtige Box Braids.

              

Procedure .

    

  Part 1      Maak je haar klaar voor vlechten  ,

    
   
 1.            1      Was je haar en doe er een spoeling in. Was eerst het haar met gewone shampoo in de douche of in bad. Breng vervolgens een hydraterende conditioner aan, zodat het haar niet te kroezend wordt tijdens het drogen.  
    
  • Gebruik een conditioner die in het haar blijft zitten als je haar gevoelig is voor kroezen.
  •  
  • Je moet ook je haar wassen en spoelen wanneer je haarextensies gebruikt, omdat alleen dan de extensions goed blijven zitten in natuurlijk haar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Maak je haar los met een kam. Laat je haar volledig drogen als het glad en fijn is. Gebruik vervolgens een breed getande kunststof kam om voorzichtig bramen en knopen te verwijderen. Begin bij de tips en werk je een weg omhoog door de streng, zorgvuldig knoesten en klit kammen. Trek of trek niet te veel aan je haar omdat je niet wilt dat je haar breekt of scheurt. Verwijder zo veel boren als je kunt, zodat je haar gemakkelijk te vlechten is.        
 4.  
 5.             3      Conditioneer je haar als het erg kroeshaar is. Breng eerst een hittebeschermingsspray of -gel aan. Gebruik vervolgens een borstel om je haar in gedeelten te föhnen. Dit maakt het gemakkelijker om het haar in secties te verdelen tijdens het vlechten. Dit geldt vooral voor zeer krullend haar.  
    
  • Als uw haardroger een borstel of een wandbevestiging heeft, kunt u deze gebruiken.
  •  
  • U kunt ook een stijltang gebruiken als u dat wilt. Maar denk eraan om van tevoren een hittebescherming toe te passen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Knip de tips als ze zijn gespleten of droog zijn. Als uw haarpunten droog aanvoelen, als u ze wrijft of als ze er vlak en eng uitzien, moet u ze voorzichtig inkorten. Dit voorkomt dat de uiteinden van de vlechten droog en kroezend lijken. Bovendien gaan de vlechten ook langer mee.  
    
  • Tip knippen is vooral belangrijk bij het gebruik van kunsthaar voor de Box Braids, omdat kunsthaar beter blijft bij vers gesneden, schone uiteinden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Verdeel je haar in vier doosvormige delen met een kam met brede tanden. Teken een top in het midden van voorhoofd tot nek en een ander van oor tot oor. Laat het eerste gedeelte waar u aan wilt werken zoals het is. Zorg ervoor dat de secties dezelfde grootte hebben met een duidelijke, rechte lijn op de hoofdhuid, waardoor een doosvorm ontstaat. Neem drie grote haarspelden om de resterende drie secties uit de weg te duwen.  
    
  • Zorg dat je haar in gelijke delen is verdeeld. Mogelijk moet u bepaalde secties voor een spiegel doen om een ​​beter gevoel voor de vorm te krijgen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Breng een vochtinbrengende gel of crème aan om kroezen te voorkomen. Breng deze crème of gel aan met je handen en wrijf het product goed in de haarpunten. Dit helpt om de uiteinden vochtig te houden en kroezen te verminderen, zodat het kunsthaar beter in het natuurlijke gaat.  
    
  • Moisturizer voor haar is te vinden in de drogisterij of online. Gels en crèmes met kokosnoot of arganolie zijn meestal een goede keuze.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Verdeel je haar in delen van ongeveer 2,5 cm breed met de top van een stijlkam. Ga naar de top van de bergkam in een van de secties die je hebt gemaakt. Maak een sectie van ongeveer 1,3 cm breed als je kleine tot middelgrote vlechten wilt maken. Als je wilt dat het jumbo vlechten zijn, neem dan ongeveer vijf centimeter.  
    
  • Zorg dat het gedeelte boven het gedeelte recht is. Gebruik de kam om vliegende strengen boven het gedeelte te verwijderen, zodat de rand recht en schoon is.
  •  
  • Bind de rest van het haar weg in het gedeelte, zodat ze uit de buurt zijn.
  •  
                   
 14.  
             

  Part 2      Verdeel het kunsthaar  ,

    
   
 1.             1      Ontvang zes tot acht pakken kunsthaar als je lange, dikke vlechten wilt. Gebruik voor Box Braids kunstmatig en niet echt haar, omdat dit niet de neiging heeft tot kroezen. Voor kortere, dunnere vlechten heb je mogelijk minder haar nodig. Zoek in de plaatselijke schoonheidssalon of online voor kunsthaar dat zacht en flexibel is. 
    
  • Krijg in geval van twijfel meer haar dan je nodig hebt. Als er iets over is, kun je het haar nemen voor een ander kapsel of het teruggeven aan de dealer als hij het toestaat.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Neem 2,5 - 5 cm kunsthaar. Leg de hairextensions verspringend tussen uw vingers. Verdeel het haar in drie delen. Plaats het eerste deel tussen de wijs- en middelvinger, het volgende tussen de middelste en ringvinger, 2,5 - 5 cm onder het eerste gedeelte. Houd het derde deel tussen de ring en de pink, 2,5 - 5 cm onder het tweede gedeelte.  
    
  • Als je het haar verdeelt, worden de vlechten zachter en minder dik, zodat ze er natuurlijker uitzien.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Verwijder een derde van het haar. Leg het opzij omdat je het niet gebruikt om de vlecht te vormen. Je kunt het later nemen als je nieuwe delen in het haar voor de vlechten maakt.       
 6.  
 7.             4      Vorm een ​​lus met de rest van je haar. Neem het eerste deel van het haar en leg dit over de rest van het gedeelte zodat ze elkaar overlappen en een lus vormen. Zorg ervoor dat het eerste deel meer haar bevat dan het andere. De twee delen moeten een losse lus vormen waarbij de kleinere sectie over de grotere hangt.  
    
  • Je zou nu drie zelfs, kunstmatige haarsecties moeten hebben waar je mee kunt werken.
  •  
         
 8.  
             

  Deel 3      Bevestig het kunsthaar  ,

    
   
 1.             1      Leg het kunsthaar bij de wortels over de uwe. Draai je hand zodat de palm naar binnen wijst. Houd vervolgens het kunsthaar in het midden met je duim en wijsvinger en leg het over je eigen haar bij de wortels. Houd het kunsthaar vast met uw vingers en lijn het uit met het uwe.        
 2.  
 3.             2      Laat je eigen haar vallen over de kunstmatige buik. Je moet drie haren hebben, twee aan de buitenkant en één in het midden. Je eigen haar zou in het midden onder de kunstmatige moeten vallen.       
 4.  
 5.             3      Kantelt je eigen haar met het kunstmatige haar. Houd het middelste gedeelte stevig vast en houd het vast op een van de buitenste secties. Trek het haar van het buitenste gedeelte naar het midden. Trek dan naar beneden en trek het haar van de andere buitenkant naar het midden. Dit is het begin van de vlecht, met je eigen haar stevig geïntegreerd in de kunstmatige. Start de vlecht stevig op het hoofd zodat het er nieuw uitziet.  
    
  • Houd uw eigen en kunsthaar stevig vast met uw vingertoppen zodat de kunstnier niet wegglijdt.
  •  
  • Blijf doorschieten naar de uiteinden door het middengedeelte vast te pakken en de haarstukken over elkaar te leggen.
  •  
  • Maak de vlecht niet te strak, anders kan deze haarbeschadiging veroorzaken. Werk met een stevige, gelijkmatige druk, zodat de vlecht gelijkmatig en zacht wordt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bevestig het uiteinde van de vlecht indien nodig met een haarband. Als het kunsthaar dik is, heb je aan het eind misschien geen rubber nodig omdat het haar alleen houdt. Als het haar dun of fijn is, gebruik dan een niet-snijdende das om de vlecht vast te zetten.       
 8.  
 9.             5      Flank elke sectie één voor één, pauzeer tussendoor, indien nodig. Werk je een weg van sectie naar sectie, elke keer dat je een klein deel van je eigen haar afsplitst. Knip vervolgens het kunstmatige haar naar beneden en bevestig het aan je eigen en steun het. Het kan enkele uren duren om je hele hoofd te ondersteunen. Daarom moet u tussen de secties of indien nodig een pauze nemen.  
    
  • Zorg dat u elke vlecht snel en gelijkmatig vlecht, anders kan deze kroezen. Werk altijd met dezelfde druk, zodat alle vlechten dezelfde dikte en vorm hebben.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Verwijder uitstekend haar met een schaar. Pas op als je klaar bent met het hele hoofd. Knip het dicht bij de vlecht zodat de vlechten er mooi en zacht uitzien. Zorg ervoor dat je je eigen haar niet afsnijdt.        
 12.  
 13.             7      Doop de uiteinden van de vlechten in heet water om ze af te dichten. Voeg kokend water toe aan een schaal en dompel elke vlecht van het midden naar het einde in het water. Dus je verwijdert ook overgebleven, uitstekend haar en kroezen en verzegelt tegelijkertijd de vlechten zodat ze niet oplossen.  
    
  • Je kunt de haarbanden verwijderen als je de vlechten hebt geseald en je geen tandvlees in je haar wilt.
  •  
         
 14.  
             

  Part 4      Doosvlechten onderhouden  ,

    
   
 1.             1      Bedek de vlechten 's nachts met een satijnen of zijden sjaal om kroezen te voorkomen. Bind de sjaal 's nachts om je hoofd. Als je vlechten langer zijn dan de sjaal, kun je de vlechten losjes aantrekken voordat je de sjaal omwikkelt. Je verkort dus effectief je haar tijdens het slapen. Je kunt de uiteinden ook laten uitzien.  
    
  • U kunt ook op een kussensloop van satijn of zijde slapen om uw vlechten zacht en zonder kroeshaar te houden.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Maal je vlechten twee tot drie keer per week met toverhazelaar om ze te reinigen. Dompel een vochtige doek in toverhazelaar en gebruik deze om de vlechten af ​​te wrijven. Dus ze blijven schoon zonder dat je ze nat hoeft te maken in de douche of in bad. Box vlechten kunnen ongelooflijk zwaar nat zijn en hebben de neiging om te kroezen als ze te nat worden.       
 4.  
 5.             3      Was je hoofdhuid met shampoo en water om jeuk te voorkomen. Deel de vlechten en knijp ze dicht om je hoofdhuid te onthullen. Was je hoofdsectie per sectie en zorg ervoor dat je de vlechten niet nat maakt.  
    
  • Je kunt je hoofdhuid drie tot vier keer per week wassen. Was ze niet elke dag, zodat je je vlechten niet nat maakt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Masseer natuurlijke oliën op de hoofdhuid om het gehydrateerd te houden. Kokos- of amandelolie of sheaboter zijn goed. Gebruik een watje of schone vingers om royaal olie op het hoofd in secties te verdelen. Probeer zoveel mogelijk van je hoofdhuid te krijgen zonder olie op je vlechten te krijgen.        
 8.  
 9.             5      Verwijder vlechten binnen 2 maanden om haarbeschadiging te voorkomen. Boxvlechten duren meestal zes tot acht weken. Maar zelfs als je er goed uit ziet, verwijder het dan om je haar gezond te houden. Als u vlechten te lang draagt, kan het haar op de hoofdhuid afbreken en op de lange termijn uw haarlijn en hoofdhuid beschadigen.  
    
  • Gebruik je vingers om de vlechten voorzichtig los te maken van de plek waar het kunsthaar de echte haar raakt. Gebruik geen fijn getande kam, anders bestaat het risico dat het haar scheurt of scheurt.
  •  
  • Vraag een vriend om u tijd en moeite te besparen.
  •  
  • Gooi de hair extensions weg als je ze verwijdert.
  •  
  • Wacht drie tot vier weken voordat u nieuwe doosvlechten maakt, zodat uw haar zich kan herstellen.
  •  
         
 10.  
             

Wat u nodig heeft .

                (15)      
Persoonlijke populair:
Droog haar sneller zonder een föhn te gebruiken.

Krullen omdraaien.

Groei afro met afro Amerikaans haar.

Maak een manchet armband (Kandi manchet).

Heb een Boheemse stijl.

Maak acnelittekens weg.

Verven je haar groen.

Draaien zelf.

Groei met honing.

Maak denim shorts.

Bedek acne littekens.

Verdun de nagellak.

Meet de breedte van de heup.

Lik niet aan je lippen.

Een wit shirt is bleken.

Goede lichaamsverzorging voor tweenager.

Een baard afsnijden.

De vervaging van zwarte jeans ongedaan maken.

Eenvoudige en snelle kapsels voor lang haar.

Voer een gezichtschil uit.

Voorkom bezemonderbrekers.