Home \ Persoonlijke
 

Gebruik zonnebrandcrème en make-up.

 

De beste basis voor een mooie make-up is een zachte, jeugdig uitziende huid. Als u constant in de zon staat, bestaat er kans op beschadiging van de huid door de zon. Te veel zon kan vroegtijdige veroudering, rimpels, zonnevlekken en zelfs huidkanker veroorzaken. Het goede nieuws is echter dat je gemakkelijk zonnefilter kunt toevoegen aan je make-uproutine. Het is absoluut noodzakelijk om je huid te beschermen, en dat kun je doen terwijl je er nog steeds goed verzorgd en mooi uitziet!

              

Procedure .

    

  Part 1      Draag zonnebrandcrème onder de make-up  ,

    
   
 1.            1      Kies zonnebrandcrème met zonbeschermingsfactor (SPF) 30 of 50. De zonbeschermingsfactor wordt gebruikt op basis van de kracht van de zonnestralen. Voor dagelijks gebruik is SPF 30 voldoende.Als je weet dat je in de felle zon bent, ga dan naar SPF 50. Het is belangrijk om te onthouden dat je de zonnestralen kunt krijgen, zelfs als je niet in de directe zon bent of een zonnebrand krijgen. Wacht niet tot je blaarvorming door zonnebrand of voortijdige rimpels hebt! 
    
  • Er zijn zonnebrandcrèmes op de markt met een zonbeschermingsfactor tot 100. Een SPF van meer dan 50 biedt echter weinig voordelen.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Breng het gelijkmatig op je hele gezicht aan. Vergeet je oren en nek niet! Gebruik een ruime hoeveelheid, ongeveer een halve theelepel, en gebruik meer als je voelt dat je gezicht niet volledig bedekt is. Dit is het belangrijkste product dat je op je gezicht gebruikt, dus sla hier niet op. Zorg ervoor dat je geen vlekken weglaat met een spiegel.  
    
  • Experimenteer met verschillende soorten zonnebrandcrèmes van de apotheek of zelfs van de schoonheidssalon op het terrein. Terwijl sommige zwaar en zwaar zijn, zijn er ook lichte lotions en serums op de markt die perfect zijn voor make-up dragers.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Tik op het zonnescherm tot het volledig in je huid is opgenomen. Het kan aanvoelen als meer crème dan normaal op je gezicht, maar blijf kloppen! Door het zonnescherm in de huid te tikken in plaats van het in te wrijven, vermijdt u huidirritatie. Het zorgt er ook voor dat het zonnescherm gelijkmatig op je gezicht wordt aangebracht. Breng uw zonnebrandcrème binnen drie tot vijf minuten voordat u begint met uw make-uproutine.  
    
  • Als u een getinte SPF wilt gebruiken, plaatst u deze op de gewone zonnebrandcrème. Zonnebrandmiddelen voor zonnebrandproducten zijn niet zo effectief als zonnebrandmiddelen. Gebruik een getint product met SPF voor extra bescherming in plaats van alleen bescherming.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Doe je make-up op. Verwissel je poedervormige foundation voor een foundation op vloeibare of crèmekleurige basis. Deze mengen zich op de meest natuurlijke manier met de consistentie van het zonnescherm en voorkomen dat je de gevreesde "deegachtige" look krijgt. Je kunt een vloeibare bronzer gebruiken en blozen voor een zonovergoten uiterlijk - zonder de zon te beschadigen! Breng de make-up aan zoals gebruikelijk.  
    
  • Als u nieuwe make-upproducten wilt vinden die beter met uw zonnebrandcrème werken, breng dan het slachtoffer mee. Het is nu een klein probleem, maar je zult worden beloond met een strakke, jong ogende en kankervrije huid naarmate je ouder wordt.
  •  
  • Het wordt afgeraden om zonnebrandcrème te mengen met make-up of crème. Het kan u tijd besparen, maar het risico bestaat altijd dat twee producten niet goed reageren. Je kunt ook het zonnebrandmiddel verdunnen, waardoor je dekking een beetje wordt verminderd.  
  •  
                   
 8.  
             

  Part 2      Breng het zonnescherm aan op make-up  ,

    
   
 1.                  1      Breng het zonnescherm alleen over de make-up aan als u het opnieuw aanbrengt. Om het zonnescherm bijzonder effectief te maken, moet u het direct op de blote huid aanbrengen. Dat betekent dat u ze vóór make-up kunt toepassen. Als je al make-up hebt opgemaakt en naar buiten gaat, moet je make-up maken, zonnebrandcrème aanbrengen en de make-up aanbrengen als je wilt.  
    
  • Dit kan tijdrovend en ongemakkelijk zijn, maar het is de enige manier waarop uw zonnescherm goed werkt. Neem de tijd om het zonnescherm goed aan te brengen en bespaar jezelf de moeite om later rimpels en zonnevlekken te bedekken.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Breng een fysieke sunblock aan over de make-up. De meeste zonnecrèmes op de markt zijn chemisch, d. h. dat chemische stoffen in hun samenstelling daadwerkelijk voorkomen dat de zon de huid raakt door de stralen te absorberen. Een fysieke sunblock werkt echter door een fysieke barrière te creëren tussen de huid en de zon. Omdat de make-up de opname van het chemische zonnescherm niet toelaat, biedt het geen effectieve bescherming. Een fysieke zonnebrandcrème kan ook werken over je make-up om de zonnestralen te voorkomen. Fysieke sunblocks zijn beschikbaar als poeder, crème en spray, dus kies wat het meest comfortabel is om aan te brengen.        
 4.  
 5.             3      Gebruik een zonnescherm om te spuiten. Aangezien u de make-up al hebt aangebracht, is een sunblock voor spuiten uw beste gok, zodat u het niet verpest. Om de spray goed toe te passen, sluit je je ogen en houd je de lucht vast. Druk op de spuitmond en breng de spray aan door over het hele oppervlak te spuiten. Spray meer dan je denkt dat je nodig hebt, want zonnebrandcrème bedekt niet zo goed als crèmes en lotions voor spuiten.  
    
  • Raak uw gezicht niet aan terwijl de spray droogt. Als je het aanraakt, loop je het risico om het op plaatsen af ​​te wrijven en het zonnescherm te beschadigen.
  •  
  • Een andere sprayoptie is een spray om make-up te repareren met SPF. Dit mag niet als het enige zonnescherm worden gebruikt, zoals bij de zonnebrandcrème, maar is prima om op te frissen. Een fixeerspray met SPF beschermt niet alleen uw huid tegen de zon, het kan ook uw huid dof en voedend maken.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Overweeg een poederzonnescherm. Dit is een andere optie die u over make-up kunt toepassen. In tegenstelling tot een spray, moet je echter je huid direct aanraken, wat je make-up kan (maar niet moet) ruïneren. Door het poeder op je hele gezicht af te stoffen, blokkeer je de zon van je huid. Bovendien kan het poeder zelfs op de haarlijn worden aangebracht om ervoor te zorgen dat de bescherming geen openingen heeft.        
 8.  
 9.                  5      Draag het genereus en vaak. Fysiek zonnescherm is gemakkelijker af te wrijven dan chemisch zonnescherm. Omdat het uw huid fysiek beschermt tegen de zon, moet uw gezicht er volledig mee bedekt zijn om te kunnen werken. Zonnebrandmiddelen in de vorm van crèmes en poeders moeten om de twee uur opnieuw worden aangebracht boven uw make-up, terwijl sprays elk uur moeten worden aangebracht.        
 10.  
           (12)      
Persoonlijke populair:
Dagelijkse make up toepassen.

Een pony blazen.

Zorg voor een goed uitziende huid.

Maak schoenen minder glad.

Snijd een pony.

Verkleed je zoals in de jaren zestig.

Zonnebrandcrème aanbrengen.

Draag een haarband.

Kleding voor een discofeestje in de jaren '70.

Natuurlijk ontdoen van acne littekens.

Bind een haarboog uit het lint.

Geïnfecteerd ingegroeid haar behandelen.

Selecteer zonnebrandcrème.

Voorkom scheuren van de cuticula.

Schitterend zijn als tiener.

Chemisch verbrand haar repareren.

Breng magnetische nagellak aan.

Verkleden naar behoren voor werk.

Natuurlijk de huid hydrateren.

De schoonheid van uw gezicht behouden.

Naai een patch op een uniform.