Home \ Persoonlijke
 

Maak een trainingsplan.

 

Het trainingsdoel is ----------- om training te geven op de --------- machine. De stagiair leert vaardigheden met betrekking tot de gezondheids- en veiligheidsaspecten van de machine en om de machine te bedienen.

                 

Procedure .

    
   
 1.            1      Maak de doelen van de training. Stel de volgende vragen om u te helpen de juiste doelen te vinden. Is het doel om uw werknemers te trainen op een nieuwe vaardigheid of om hen bewust te maken van de dingen die ze al weten, maar het niet zo goed doen? Wat wil je bereiken met deze training? Hoe beoordeelt u of de training zijn doelen heeft bereikt?       
 2.  
 3.             2      Wie gaat haar trainen? Zijn de stagiairs nieuwe werknemers (dat wil zeggen, ze gaan een geheel nieuwe vaardigheidsverzameling leren) of oude werknemers die op bepaalde vaardigheden vernieuwd moeten worden?        
 4.  
 5.             3      Als je eenmaal hebt besloten wie training nodig heeft en waarom, heb je passend lesmateriaal nodig om de training af te stemmen op je doelen. Bijvoorbeeld. Als u van plan bent oudere werknemers op te leiden voor betere klantenservice, dan moet u een trainingsprogramma gebruiken dat is afgestemd op het type klantenservice dat u verwacht.        
 6.  
 7.             4      Het is belangrijk om het juiste type training te kiezen, omdat het succes van uw training ervan afhangt. U kunt uw eigen trainingsprogramma maken of het materiaal voor uw bedrijf kopen.        
 8.  
 9.             5      Stel een schema in.  
    
  • Dit is het volgende, belangrijkste onderdeel van een trainingsplan omdat het tijd en geld kost om mensen te trainen. Je moet zien of mensen voorbereid zijn op hun reguliere werk om getraind te worden. Als dit nieuwe werknemers zijn, moet u controleren hoelang het zal duren voordat zij met hun werk kunnen beginnen.
  •  
  • Het is beter om er op de lange termijn voor te zorgen dat al uw medewerkers goed zijn opgeleid in plaats van minder tijd aan training te besteden om het dagelijkse of wekelijkse doel te bereiken.
  •  
  • Als u werknemers wilt trainen, maar ze niet uit hun dagelijkse werkproces kunt halen, moet u misschien de tijd voor of na werktijd regelen. Dit maakt het personeel natuurlijk niet blij.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Nu u de mensen, het programma en de tijd hebt, is het tijd om uw plan in praktijk te brengen.                  
 12.  
             

Tips .

             
Persoonlijke populair:
Krijg mooie en volle lippen.

Een haarband vlechten.

Houd krullen vast zodat het mooi en vrij van kroezen is.

Krijg snel een kleurtje.

Een harige vrouw zijn.

Bescherm nagellak tegen uitdroging.

Een paar trucs voor mooi haar.

Pas een eenvoudige make up toe.

Dipmanicure.

Draai krullen zonder haarlak.

Gebruik een bidet.

Zoek een bijpassende nagellakkleur.

Maak krullen met stroken stof.

Zorg voor een zijdezachte, gelijkmatige, zachte, stralende en gezonde huid.

Donkere kringen verwijderen.

Breng hair conditioner op de juiste manier aan.

Maak een perfecte top.

Stropdas stropdas.

Jeans kopen.

Licht haar.

Draag een maxi rok.