Home \ Persoonlijke
 

Naai op een spijkerbroek.

 

Na lang zoeken, vind je eindelijk een spijkerbroek die geweldig zit, maar dan is het te lang. Maar dat is geen reden om ze niet te kopen, omdat de broekspijpen te lang zijn, gebeurt heel vaak. Je kunt zo'n broek meenemen naar de kleermaker en ongeveer 10 euro betalen, of je kunt het zelf doen. Plan ongeveer een half uur en wat naaiwerk voor.

                

Procedure .

    
   
 1.            1      Doe de jeans aan met de schoenen die je het vaakst draagt ​​en kies de optimale lengte voor de benen. Het hangt af van je persoonlijke gevoel waar de jeans zou moeten stoppen. Langere benen maken iets langere broekspijpen, ze mogen nooit te kort zijn en lijken op een vloedbroek.  
    
  • Er zijn twee manieren om uw ideale lengte broek te berekenen: meet de binnenbeenlengte van een van uw broeken, of laat een vriend u helpen de lengte van het kruis tot het punt, tot aan de broek te meten zou moeten gaan.
  •  
  • Mis de huidige broekspijplengte van de nieuwe broek en verwijder de lengte van je normale broek. Dus je weet hoeveel lengte je moet verwijderen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Splits de overtollige centimeters door twee. Dit vertelt je hoeveel centimeters je nodig hebt om de huidige zoom in te vouwen. Als de jeans bijvoorbeeld 6 cm te lang is, vouw je de jeans 3 cm op.        
 4.  
 5.             3      Vouw de zoom om de resterende centimeter, dus hier 3 cm. Trek de vouw recht en mis opnieuw als de ideale broekspijplengte is gevonden. Corrigeer indien nodig zorgvuldig en zorg ervoor dat beide broeken precies dezelfde lengte hebben.        
 6.  
 7.             4      Bevestig de nieuwe zoomvouw met pinnen die u overal omheen plaatst.        
 8.  
 9.             5      Sluit de hele broekspijp net boven de bestaande zoom. U naait met de hand of met een naaimachine.        
 10.  
 11.             6      Leg de overtollige stof erin en vouw de originele zoom naar beneden om het aan de buitenkant te onthullen. Probeer de jeans opnieuw om er zeker van te zijn dat de lengte correct is.        
 12.  
 13.             7      Snijd de overtollige snippers af, maar houd ongeveer 0,5 cm aan als zoomoptie en druk de stof glad.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Wat u nodig heeft .

             
Persoonlijke populair:
Enkelkraak.

Een valse Coach beurs die anders is dan een echte.

Haarkleur vervagen.

Basis voor de kledingkast.

Kleur van zwart haar verwijderen.

Zorg voor een gezonde huid.

Verf de vingernagels met een nailart bloem.

Gebruik Luffas.

Laat een septum piercing gebeuren.

Maak het haar los.

Bleken van tanden met baking soda.

Heeft zijdezachte lippen.

Maak zelf hairextensions.

Krijg een gelijkmatige teint.

Kleed je aan als een kleine vrouw.

Geniet van een geweldige huid.

Een paar trucs voor mooi haar.

Breng vloeibare lippenstift aan.

Draag boxershorts.

Weken in wasnagels.

Bestrijd tassen onder de ogen.