Home \ Persoonlijke
 

Maak een mee-eter verwijderaar (Epsom zout en jodium-methode).

 

Mee-eters zijn vervelende vlekken die vaak voorkomen op de neus en het gezicht, maar kunnen overal op uw lichaam voorkomen. Mee-eters zijn duidelijk zichtbaar, maar moeilijk om veilig te verwijderen. Hoewel u een nieuwe gezichtsreiniger kunt kopen die specifiek gericht is op mee-eters, kan een mengsel van Epsom-zout en -jodium ook dienen als een eenvoudige, effectieve oplossing voor het verwijderen van mee-eters thuis.

              

Procedure .

    

  Part 1      Verwijder mee-eter  ,

    
   
 1.            1      Kook het water voor de oplossing. Breng een halve kop water aan op het fornuis of in de magnetron. 
    
  • Het water moet zo heet zijn dat het Epsom-zout in het water kan oplossen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Roer de ingrediënten erdoor. Voeg een theelepel Epsom-zout toe aan drie tot vijf druppels jodium. Roer het mengsel grondig om ervoor te zorgen dat het Epsom-zout volledig oplost en het jodium wordt gemengd.       
 4.  
 5.             3      Wacht tot de oplossing is afgekoeld. De oplossing moet warm zijn, maar voldoende koel, zodat u uw vinger een paar seconden erin kunt steken zonder onaangenaam warm te worden. 
    
  • De warme oplossing kalmeert je gezicht omdat het werkt op de mee-eters.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Breng de oplossing op uw mee-eters aan. Dompel een watje in de oplossing en dep het op het aangetaste gebied. Laat de oplossing volledig drogen (vijf tot tien minuten). 
    
  • De wattenbol neemt veel van de oplossing op, dus pas op dat u niets op uw kleding morst.
  •  
  • Voor acne op andere delen van het lichaam (rug, borst, bovenarmen) is het handiger om een ​​Epsom-zoutbad te nemen. U kunt dus tegelijkertijd grotere delen van het lichaam doordrenken.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Spoel je gezicht. Spoel de oplossing en de overblijfselen van mee-eters voorzichtig af met schoon, warm water en een washandje. 
    
  • Herhaal het hele ding regelmatig.
  •  
                   
 10.  
             

  Part 2      Voorkom mee-eter  ,

    
   
 1.             1      Weet wat je niet zou moeten doen. Het kan verleidelijk zijn om alle noodzakelijke middelen te proberen om de mee-eters te verwijderen, maar het is belangrijk om zacht voor je gezicht te zijn als je acne op afstand wilt houden. Sterker nog, veel mensen beschadigen hun huid meer dan het goed doen wanneer ze proberen hun mee-eters te verwijderen. 
    
  •   Knijp of knijp in uw mee-eters . Dit kan ervoor zorgen dat je huid ontstoken raakt. Bovendien hebben je handen natuurlijk vet dat op je huid kan terechtkomen en het probleem van de mee-eter kan verergeren. Verwijder in plaats daarvan de mee-eters door een washandje op het getroffen gebied te leggen, dat in warm water is gedompeld en uitgewrongen. Als het washandje ongeveer tien minuten op je gezicht lag, behandel de mee-eters dan met een gerichte behandeling.  
  •  
  •   Gebruik geen scherpe gereedschappen op uw huid . Deze kleine hulpmiddelen bevatten bacteriën en u kunt kneuzingen op uw gezicht krijgen als u ze niet goed gebruikt.
  •  
  •   Slaap niet met make-up . Make-up bevat ingrediënten die je poriën aanzienlijk kunnen verstoppen tijdens de slaap (talkpoeder, titaniumdioxide, enz.). Reinig uw gezicht met een milde reiniger voordat u naar bed gaat om te voorkomen dat er zich verder vet ophoopt uit uw haar, het vet van uw handen, talg en make-up chemicaliën.  
  •  
  •   Overdrijf het niet met wrijven . Ruwe scrubs kunnen je huid irriteren en je mee-eter en acneprobleem nog erger maken, vermijd grofkorrelige scrubs zoals amandel of walnoot. Gebruik in plaats daarvan een zachte reiniger (zoals een scrub met rijst of jojoba) om dode huidcellen van het oppervlak van je gezicht te verwijderen.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Was je gezicht twee keer per dag. Gebruik een olievrije gezichtsreiniger om uw gezicht 's ochtends en' s avonds te wassen en dagelijkse onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen. Sebum is de olieachtige substantie onder je huid die zich ophoopt en puistjes en mee-eters produceert. Net als de make-upingrediënten kan talg je poriën verstoppen.        
 4.  
 5.             3      Bestrijd acne met bepaalde producten. Benzoylperoxide is een bestanddeel dat in veel acnebehandelingen voorkomt en dat zeer nuttig is bij het verminderen van acne-vlekken. Benzoylperoxide kan sommige delen van je gezicht uitdrogen, maar je kunt altijd een moisturizer aanbrengen nadat benzoylperoxide zijn wonderen heeft verricht.  
    
  • Retinol (vitamine A) staat ook bekend om zijn anti-acnevaardigheden, maar de truc is dat je producten moet vinden die voldoende bevatten om je mee-eterhoofdsituatie echt te verbeteren. Een hoeveelheid die nuttig zou zijn zou ongeveer 0,5 of 1,0% zijn. Elk product met minder retinol, of een product dat het niet bevat, heeft waarschijnlijk alleen sporen van dit ingrediënt en is niet voldoende om uw acne effectief te behandelen.
  •  
  • Salicylzuur is een ander zacht alternatief, maar is niet zo nuttig bij het verwijderen van mee-eters.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Was de dingen die in contact komen met je gezicht. Was uw kussens minstens twee keer per maand, veeg uw telefoon en bril schoon en desinfecteer beide en alle andere objecten die vet kunnen overbrengen en vasthouden van uw gezicht.  
    
  • Was en desinfecteer deze items eenmaal per dag om de verspreiding van bacteriën van de verschillende oppervlakken naar uw gezicht te stoppen.
  •  
         
 8.  
             

Wat u nodig heeft .

                (7)      
Persoonlijke populair:
Maak de ogen helderder.

Heeft een industriële piercing.

Verwijder mee eters op uw neus.

Laat de natuurlijke haarkleur uitgroeien.

Voorkomen van de permeabiliteit van verbanden.

Bindende borsten zodat ze plat worden.

Zoek een bijpassende nagellakkleur.

Maak een Franse vlecht.

Verfspijkers.

Scheer de bikinizone helemaal af.

Draag te grote schoenen.

Het haar van nature hergroeien.

Draag een rok in de winter.

Ziet er goed uit voor je vriend.

Bereid je voor op het ontharen van de bikinilijn.

Houd een leren jas goed vast.

Behandel psoriasis vulgaris.

Draaien zelf.

Schone Swarovski kristallen.

Sluit grote poriën.

Natuurlijk krijgt u een mooie huid.