Home \ Persoonlijke
 

Heb minder haar op je armen.

 

Iedereen heeft haar op hun armen. Sommige mensen worden echter geboren met dikkere, donkerdere armharen. Als je opzichtig haar hebt, kun je het om esthetische redenen verwijderen. Gelukkig zijn er verschillende niet-gevaarlijke methoden om het uiterlijk van armhaar te verminderen. Wil je je zelfvertrouwen vergroten of je uiterlijk veranderen? In elk geval kunt u de controle over uw uiterlijk krijgen door methoden voor ontharing te verkennen.

              

Procedure .

    

    1      Experimenteren met haarbehandelingen in het hele huis  ,

    
   
 1.            1      Scheer je armharen af. Je kunt je armharen net als elk ander deel van je lichaam scheren met een veiligheidsscheermes. Dit is een tijdelijke oplossing en je zou je haar binnen een paar dagen kunnen zien teruggroeien. Om met deze methode op de bal te blijven, moet je je arm een ​​paar keer per week scheren.  
    
  • Omdat u uw haar snijdt met een botte scheermes, kan deze methode merkbaar ingegroeide haartjes veroorzaken. Het haar lijkt ook dikker te worden. Wees je bewust van deze bijwerkingen als je ervoor kiest je armharen te scheren.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Maak je armen kort. Armharen zijn vlak tegen de huid. Het verkorten van de lengte van het haar van de arm vermindert daarom hun zichtbaarheid aanzienlijk. Gebruik een elektrische tondeuse met een instelbaar mes om het haar te knippen. Scheer het niet helemaal af. Je kortere armhaar ziet er een stuk dunner uit.        
 4.  
 5.                  3      Gebruik een ontharingscrème. Een ontharingscrème lost het haar op van de basis. Dat betekent dat je armen ongeveer een week glad zijn. Het haar lijkt ook zachter terug te groeien dan te scheren. Doe een huidtest om er zeker van te zijn dat je geen allergie hebt, en doe het dan op je armen volgens de instructies van het pakje. Peeling daarna om resterende haren te verwijderen.  
    
  • Het wordt aanbevolen om 24 uur vóór en na het gebruik van een ontharingscrème uit de zon te blijven.  
  •  
  • Overweeg een haarremmende crème toe te passen tussen de toepassingen van de ontharingscrème om het haar dunner en zachter te maken.  
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Bleek je armen. Als u een lichtere teint en dun haar heeft, overweeg dan om uw armhaar te bleken. Bleken maakt gebruik van waterstofperoxide om de pigmenten uit je haar te verwijderen. Dit kan de zichtbaarheid van uw armharen aanzienlijk verminderen door deze in een minder opvallende tint te veranderen.        
 8.  
 9.                  5      Probeer was voor thuis. Waxen houdt je armen ongeveer vier weken lang glad. Thuis waxen behandelingen zijn daarom langdurig en relatief goedkoop. Probeer een koude wasset zodat je jezelf niet verbrandt. Breng de strip aan op uw arm volgens de instructies op de verpakking.  
    
  • Het haar moet minstens zes millimeter lang zijn om de wax goed vast te kunnen pakken. Laat je haar een paar weken groeien om een ​​redelijke lengte te krijgen voordat je het probeert te laten groeien.  
  •  
  • Je kunt ook je eigen was maken met suiker en water. Meng 250 gram suiker met twee eetlepels azijn en twee eetlepels water in een pan en breng aan de kook. Laat de kachel op matig vuur zakken. Giet alles in een glazen pot als het een gember ale-bruine kleur aanneemt. Laat het een beetje afkoelen en breng het dan aan met een botermesje op de huid. Trek stevig aan en de suikerwax verwijdert het haar. Breng maizena aan op de huid om overtollig vocht te verwijderen.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Ontdek professionele haarverwijderingsopties  ,

    
   
 1.                  1      Professioneel groeien. Veel salons bieden professionele wasservices. Ze gebruiken hete was om het haar van de wortels te verwijderen. Professioneel harsen is grondig, hoewel het vaak duurder is dan thuisbehandelingen. Salons kunnen harsen bieden voor de helft of zelfs een hele arm, afhankelijk van waar uw haar groeit. Zorg ervoor dat u op zoek bent naar een hygiënische, ervaren technicus als u voor een professionele wax-service kiest.        
 2.  
 3.             2      Probeer een laser ontharing. Laser ontharing maakt gebruik van geconcentreerde lichtstralen om de haarwortel te penetreren en het haar te vernietigen. Ze zijn gecertificeerd om permanent haar te verminderen. Dit betekent dat de haargroei in de loop van de tijd zal afnemen en dat het haar jarenlang volledig zal verdwijnen. Veel patiënten hebben meerdere behandelingen nodig om hun haar niet opnieuw te laten groeien. Dit is geen permanente oplossing, maar kan jaren duren. Er zijn weinig bijwerkingen, hoewel de behandelingen nadien pijn kunnen veroorzaken. Deze pijnen worden meestal behandeld met vrij verkrijgbare medicijnen.  
    
  • Ga naar een dermatologisch chirurg om een ​​laser ontharing gedaan te krijgen. Zorg ervoor dat je op zoek bent naar een arts die ervaring heeft met en getraind is in laser ontharing.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Verwijder het haar permanent met elektrolyse. Elektrolyse is de enige permanente manier om haar te verwijderen. Tijdens elektrolyse wordt een elektrode in de huid gebracht en stroomt een elektrische stroom door de haarwortel, die de haargroei remt. Het is niet pijnlijk, hoewel het na elke behandeling wat roodheid kan veroorzaken. Na verloop van tijd hebben patiënten een reeks behandelingen nodig die elk 15 tot 20 minuten duren.  
    
  • U moet een erkende en gecertificeerde technicus zijn om elektrolyse uit te voeren. Zorg er dus voor dat de arts die u kiest een vergunning heeft voordat u de procedure doorloopt.
  •  
         
 6.  
           (13)      
Persoonlijke populair:
Verven je haar groen.

Maak een body scrub.

Houd vingers en teennagels vast.

Maak lichaamsboter.

Zie er cool uit.

Stijl kort haar.

Maak het haar gezond en snel.

Leg stroken haar in je haar met folie.

Kies het juiste badpak.

Een magere persoon eten.

Behandel een gebarsten huid op het gezicht.

Bedek striae op benen.

Verzacht en verzorgt beschadigd haar.

Littekens behandelen.

Voer een gezichtschil uit.

Draag een doek.

Avocado olie aanbrengen.

Kleurstofhaar met verschillende Kool Aid kleuren op verschillende lengtes.

Maak een stap kapsel.

Gebruik vaseline.

Draag een polshorloge.