Home \ Werk

Beschrijvend: beschrijvingen van wetenschappelijk werk.

Beschrijvend werk beschrijft een feit. Ze evalueren niet en halen geen normen uit uw waarnemingen.

Beschrijvend - een definitie.

 

Het adjectief "beschrijvend" verwijst naar een proces waarin je objectief observeert. Ze beschrijven een feit of documenteren een testprocedure en de meetresultaten.

 

Het Duitse woord is waarschijnlijk rond 1800 geleend van het Franse woord "descriptif". Dit komt van het Latijnse woord "describere", wat "beschrijven" betekent.

   

Het meest geschikte synoniem voor beschrijvend is b

 

+ 9 - beschrijvend. Dit sluit elke vorm van subjectieve interventie uit zoals waardering, aanbeveling of het stellen van een norm.

 

Het doel van een beschrijving.

 

Een beschrijving biedt een waardevrije beschrijving om de staat van zijn van een feit weer te geven. Vragen als 'Wat is er in de jaren 1900 tot 1920 in Duitsland gebeurd?', 'Wat is het bruto binnenlands product in EU-landen?' of "Hoeveel ziekenhuizen zijn er in Duitsland en hoe worden ze verdeeld?" vind een antwoord.

     

Het doel is om een ​​onbetwistbare echte basis voor wetenschap en later onderzoek te creëren. Wat wordt waargenomen is onweerlegbaar. Op deze basis, die voor iedereen begrijpelijk en waar is, kunnen evaluaties worden uitgevoerd, regels worden opgesteld en doeltoestanden worden geformuleerd.

 

De afbakening op recept.

 

Als u beschrijvend werkt, bent u noch prescriptief noch normatief. Recept betekent de definitie van terugkerende structurele kenmerken. Het is een werkstap die plaatsvindt na de beschrijving. Het doel van het recept is om een ​​proefschrift bloot te leggen door een feit te observeren. Dit proefschrift kan worden bewezen of weerlegd door empirisch onderzoek en / of experimenten.

 

Normatief betekent dat u een regel, een norm, een doelstatus formuleert. Normatief werk is subjectief evaluatief. Daarom is er geen waarheid zoals in de beschrijvende procedure.

 

Toepassingsgebieden van beschrijvend werk.

 

Een belangrijk wetenschapsgebied is beschrijvende taalkunde. Deze moderne vorm van taalkunde registreert de werkelijke status van een taal en de ontwikkeling ervan zonder waarde. De nadruk ligt op de beschrijving van grammatica, spelling, zinsstructuur en andere taalgebieden. De mogelijke oorzaken voor de ontwikkeling zijn niet relevant.

 

De chronologie beschrijft waardevrije timing. Ze werkt beschrijvend. De historiografie is een beschrijving van het verleden, waarop de historici zich op voorschrift concentreren.

 

Bij het schrijven van een scriptie begin je meestal beschrijvend. Ze beschrijven wat er is gebeurd, hoe de statistieken eruit zien en hoe mensen of dieren zich gedragen. In de volgende fasen van het werk worden de feiten geëvalueerd. Ze verlaten de sfeer van beschrijvend schrijven.

Werk populair:
Gebruik een streepje in een Engelse zin.

Wat u moet weten over informatica de kerngebieden van het onderwerp worden eenvoudig uitgelegd.

Vakantiebaan op de manege deze taken komen naar u toe.

De studie annuleren.

Automobielmechatronica: loon en kwalificatie na voltooiing van de training.

Wees populair als je geen vertrouwen hebt.

Nanny: Taken op de kleuterschool zo went je eraan.

Laat een essay langer lijken dan het in werkelijkheid is.

Privéservices definitie.

Tussentijds examen: metaalconstructietechniek zodat u uzelf kunt voorbereiden.

Laat een anoniem bericht achter voor zijn verliefdheid.

Wilskracht uitoefenen.

Mag een eigenaar van een klein bedrijf een bedrijfsnaam hebben Dat zou je moeten opmerken.

Payroll fout wat nu.

Volwassenheid na de training dus de daaropvolgende graduatie kan slagen.

Solliciteren als een assistent assistent zo wordt het overtuigend.

Doe het goed in een groepsinterview.

Omgaan met een slechte verjaardag.

Een wetenschappelijk artikel schrijven.

Doctoral Degree Without Study Wordt een eredoctoraat van een universiteit.

Werken als een geriatrische verpleegster in het ziekenhuis zo zou het kunnen werken.