Home \ internet

HTML5 - voordelen, nadelen en functies.

HTML5 is ontworpen om de impopulaire Flash te vervangen en nieuwe functies aan te bieden. Als internetgebruiker verwacht u verschillende voordelen, maar ook nadelen.

Functies, functies en gebruik van HTML5.

 

HTML5 staat voor Hypertext Markup Language Versie 5 en wordt gebruikt om websites te bouwen. Het biedt vele nieuwe functies in vergelijking met zijn voorgangers en heeft voor- en nadelen in vergelijking met de impopulaire Flash.

 

Geolocatiefunctionaliteit stelt u in staat om uw eigen locatie aan te wijzen en deze met andere mensen te delen. Dit is mogelijk met behulp van verschillende interfaces: via het IP-adres, via WLAN-verbinding of via GPS-technologie.

   

Met deze technologie kunnen mediabestanden zoals video's en muziek rechtstreeks in webpagina's worden geïntegreerd. Extra plug-ins of add-ons zijn niet nodig.

 

Content wordt gerealiseerd via de zogenaamde stylesheets (CSS). De programmacode is dus gemakkelijker toegankelijk en ook beter geschikt voor beginners. Web-apps kunnen eenvoudig worden geschreven voor elk populair platform.

 

Voor- en nadelen in vergelijking met Flash en oudere versies.

 

HTML5 is geoptimaliseerd voor mobiele browsers, waardoor het eenvoudiger is om applicaties en webpagina's te maken. De technologie wordt ook ondersteund door alle belangrijke browsers.

     

Het grote nadeel is dat de browsers up-to-date moeten zijn omdat niet alle functies in oudere versies worden ondersteund. Flash heeft dit probleem niet.

 

In tegenstelling tot Flash werkt HTML5 zonder een extra browserinvoegtoepassing. Dit kan geen crashes en andere problemen veroorzaken. Extra geheugen is daarom niet nodig. De code is schoner dan Flash en gemakkelijker te herschrijven.

 

Het programmeren van web-apps is direct en zonder omwegen mogelijk. De applicaties hoeven niet langer door de betreffende app store te gaan en kunnen dus sneller worden gepubliceerd. Javascript kan veel sneller worden geïntegreerd dan met de oudere HTML-versies.

 

De schone code maakt HTML5 veel SEO-vriendelijker dan zijn voorgangers. Zoekmachines vinden de pagina's sneller. De betreffende website moet ook maar één keer worden ontwikkeld en kan op alle platforms worden gebruikt. Dit verlaagt de productiekosten in vergelijking met Flash.

                           
Voordelen nadelen
geoptimaliseerd voor mobiele platforms Browser moet up-to-date zijn
geen plugin nodig niet zo uitgebreid als Flash
eenvoudig programmeren Ontwikkeling nog niet voltooid
SEO-vriendelijk

 

Nieuwe standaard? ,

 

HTML5 biedt programmeurs en gebruikers veel nieuwe elementen en voordelen. De code kan op alle gangbare platforms worden gebruikt, maar heeft huidige versies nodig. Of de technologie de oude Flash volledig kan vervangen en de standaard kan worden, toont de toekomst.

 

Op dit moment is Flash meer meeslepend dankzij de interactieve omgeving, maar dit kan geleidelijk veranderen. HTML5 is niet 100% klaar, volgens veel experts. De ontwikkeling zal nog enkele jaren duren. Veel programmeurs gaan ervan uit dat Flash in de toekomst nog steeds wordt gebruikt.

Internet populair:
Bladwijzers en dubbele bladwijzers verwijderen zo is het gedaan.

Wat gebeurt er wanneer iemand contact met Facebook opneemt ,.

QVC Online Shop Informatief.

Kun je een persoon niet vinden op Facebook uitleg.

Bladwijzers en dubbele bladwijzers verwijderen zo is het gedaan.

Facebook met proxy zo beschermt u uw privacy.

De geschiedenis exporteren in Firefox zo werkt het.

Facebook weergave uitgesteld dus komt het terug.

Google ID instelling zo werkt het.

GMX: probleem met inloggen oplossen.

Mijn dagen: verleng coupon zo is het gedaan.

Een hartsymbool ontvangen in de chat zo interpreteer je het correct.

Verwijder vragen die op Facebook zijn beantwoord zo werkt het.

Filshnet werkt niet meer dat kan.

EBay aanmelding dit is hoe je je voor de eerste keer registreert.

Amazon servicetelefoon Hoe klantenservice te bereiken.

Groen scherm op YouTube wat te doen ,.

Sorry, we kunnen uw registratie kennisgevingen niet voltooien.

Toon alleen online contacten in Facebook chat zo werkt het.

MMS online krijgen werkt niet wat te doen.

Googlemail serveradres hiermee kunt u uw e mails ophalen.